Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Site penalizat din senin. Ce facem mai departe?

Twigg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Site penalizat din senin. Ce facem mai departe?

Salut,
    Stiu, s-a mai discutat pe subiect dar as vrea sa raspundeti sincer, ca si cum vi s-ar intampla voua. Ce ati face sau ce nu ati face daca, din senin, site-ul vostru s-ar duce in balarii. Pur si simplu. Nu ai erori, nu ai virusi, nu ai facut nimic si totusi ai disparut. Ar fi ideal sa veniti cu sfaturi pe intelesul tuturor, inclusiv vizitatorilor care nu au acces la tool-uri premium si nici nu stiu sa le interpreteze.
    As prefera sa evitam celebrele sfaturi generaliste: "verifica-i linkurile", "vezi WMT", "adauga continut nou" etc sau sa folositi termeni pe care multi nu-i inteleg. Pentru ca, desi s-au dezbatut mii de subiecte - cu greu gasesti un sfat pertinent.

Asadar, ce facem? Investim in niste link-uri de calitate? Schimbam serverul? Poate tema? Mai bagam/scoatem din "H"-uri? Poate sliderul sa fie de vina? Stiu ca depinde de fiecare site in parte dar tocmai asta e ideea, sa vina fiecare dintre voi cu un sfat. Poate e chiar de acolo!

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    692
    Putere Rep
    34

Implicit

Pai dacă nu lași site-ul, cum vrei sa primești răspuns la obiect?
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Lasa-ne site-ul.

Oricat te dispera, tre` sa verifici link-urile ce vin catre tine. E posibil sa ti se fi facut SEO negativ sau alte minuni. Ai scazut si in DA/PA/UR/DR/TF/CF? Ai acelasi numar de vizitatori? Unde se "simte" hiba?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu e vorba de un site. Ca sa fiu mai precis, ma suna diversi (trecutul, deh) sa ma roage sa le spun de ce a cazut site-ul X sau Y iar eu ii directionez pe seopedia sa se documenteze. Doar ca se plang ca informatiile de aici sunt greu de inteles si de multe ori subiective. Ma gandeam sa le facem un bine cu niste sfaturi usor de inteles. Pe sistem: "daca mie imi pica site-ul, primul lucru ar fi sa.."
    In caz ca nu se supara nimeni, as putea sa le las aici ca studii de caz

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Site-urile pot fi penalizate din "n" motive: setari gresite, content duplicat, spam, negative SEO etc. etc.

Nu exista o reteta universala de eliminare a penalizarilor. Fiecare site este unic, eliminarea penalizarilor necesitand actiuni specifice siteului afectat.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Vin cu un raspuns care nu o sa te ajute dar e la fel de generalist ca si intrebarea ta. Daca a cazut il ajuti sa se ridice iar.

Acum multi ani cand functiona Page Rank si se actualiza am scazut la zero la un moment dat. Am continat sa vand reclama pe el, sa fac bani cu el, sa il dezvolt si a avut PR 4 la ultimul update (ala de acum ceva ani) E drept ca dupa vreo 2 ani am completat undeva un formular sa reevalueze PR-ul respectiv, cred ca tot de pe aici de pe forum am invatat cum si unde trebuia reinscris la verificat la vremea respectiva.

Daca te suna clienti sa te intrebe, spune-le ca le recomanzi un seo-ist bun (tre sa fi zarit 2-3 pe aici care sunt buni de-a lungul anilor) si ca sa pregeteasca un buget de consultanta si unul si mai generos de reparatii (ca ceva a facut el daca a fost penalizat).

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

Oamenii sunt greu de convins sa se increada in cineva din nisa asta. Stiti si voi foarte bine ca sunt poate prea multi cei care dau tepe, la modul "da-mi banii ca am eu grija sa cresti". Mai mult, daca iti merge si afacerea prost si seo-istul iti cere cateva sute de Euro sa te creasca (fara insa sa-ti garanteze ceva in baza unui contract), majoritatea vor alege adwords. Macar exista o sansa sa mai sune cineva. Nu stiu voi ce fel de clienti aveti, dar eu am cunoscut suficient de multi ca sa-mi formez o parere despre clientul roman obisnuit, cel care nu este dispus sa investeasca in strategii ca la carte, semidoctul cu o cunostinta care se pricepe foarte bine dar nu are timp de el. Hai ca si voi traiti in Ro, intelegeti la ce ma refer.

Asa am ajuns la ideea unui subiect, cu subiect si predicat, ca va simplifica putin lucrurile pentru ca nu stiu ce sa le spun oamenilor, nu am timp de ei si nici n-am baut vreo bere cu vreunul dintre voi sa ne cunoastem mai bine. Deci, cum o rezolv? Ca telefonul suna..

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Daca e o problema frecventa, de ce nu-ti faci un raspuns standard pe care sa-l trimiti? In care le explici ca pot fi "n" motive, le enumeri, si mai departe e decizia lor.

Nu ne cunoastem, dar din topicul asta esti exact ce-ai descris, cunostinta care se pricepe foarte bine dar nu are timp sa scrie o pagina. "Eu ma pricep, dar scrieti voi explicatiile pentru clientii mei si le dau eu link la post ".
    Retired

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Acum pe bune, de ce nu le recomanzi AdWords? Ce e gresit in asta?

Am un prieten, prieten bun din copilarie, si-a facut un urma cu un an un magazin online. M-a intrebat dupa multe luni de chin cu magazinul si lansarea oficiala, acum ce fac, unde bag bani? I-am zis ce ofer eu, i-am zis si ce ofera altii. I-am recomandat si un prieten de la o firma care face AdWords. I-a spus nu stiu cine ca blogurile nu sunt bune (reclama pe bloguri) si ca AdWords "is the shit". A luat omul AdWords cateva luni, a mai citit cate ceva pe net, acum ia advertoriale de la mine si de la altii pe are i-am recomandat. Si daca nu lua si continua cu AdWords nu aveam vreo problema.

Daca asta e forum de SEO inseamna ca ar trebuii sa stergem sectiunea de AdWords???

Ma suna si pe mine cleinti dastia cum te suna pe tine, le zic, ute asta e lista mea de preturi, asta fac, asta nu fac, asta e avansul, cand se plateste continuam discutile. Ma rog nu chiar asa dur ca se sperie dar in esenta cam asta le zic fara nici un fel de suparare.

Tu de fapt am impresia ca vrei altceva, vrei sa ii trimiti pe forum sa vada ce complicate sunt lucrurile si ce gramada mare de banii trebuie sa iti dea tie. Nu e un mod destept de a te vinde. Arate-le rezultatele in cadrul altor proiecte, fi increzator in tine, si asuma-ti ca uni clienti nu vor lucra cu tine din n motive (pret prea mare, chimie, etc) si asta este. Am pierdut cativa clienti din cauza pretului, mi-am asumat asta, la final am gasit altii dispusi sa plateasca pentru calitatea pe care o ofer si nu m-am mai trezit ca muncesc mult pe bani putini si nu mai ramane nimic la final de luna sau nu am nici macar sa-mi dau salariu.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2013
    Posturi
    195
    Putere Rep
    0

Implicit

E corect tot ce spui, cu o mica exceptie: eu nu vand nimic, nu fac seo, ma ocup cu altceva. Seo a fost o pasiune trecatoare. Nici nu vreau sa le inchid telefonul in nas, sunt oameni pe care ii cunosc de ani de zile. Scopul, asa cum am zis de la inceput, a fost sa-i directionez pe forum sa se documenteze fiecare. Doar ca pentru cineva mai necunoscator, forum-ul e greu de inteles, cu toti termenii astia.
    Probabil nu stiu eu sa ma exprim..

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site nou, cum e mai bine sa facem upload-ul ?
    De azzido în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 12th May 2014, 17:22
  2. Am fost penalizat de panda, pinguin, foca, morsa, etc. Ce fac mai departe?
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 9th July 2012, 15:24
  3. Dreamhost mi-a inchis contul din senin!
    De Prometeu în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 1st November 2011, 23:06
  4. Cum cautam site-uri cu care sa facem schimb de link-uri?
    De Razvan Pop în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th August 2005, 16:32

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •