1 out of 1 members found this post helpful.
Site penalizat din senin. Ce facem mai departe?
Salut,
Stiu, s-a mai discutat pe subiect dar as vrea sa raspundeti sincer, ca si cum vi s-ar intampla voua. Ce ati face sau ce nu ati face daca, din senin, site-ul vostru s-ar duce in balarii. Pur si simplu. Nu ai erori, nu ai virusi, nu ai facut nimic si totusi ai disparut. Ar fi ideal sa veniti cu sfaturi pe intelesul tuturor, inclusiv vizitatorilor care nu au acces la tool-uri premium si nici nu stiu sa le interpreteze.
As prefera sa evitam celebrele sfaturi generaliste: "verifica-i linkurile", "vezi WMT", "adauga continut nou" etc sau sa folositi termeni pe care multi nu-i inteleg. Pentru ca, desi s-au dezbatut mii de subiecte - cu greu gasesti un sfat pertinent.
Asadar, ce facem? Investim in niste link-uri de calitate? Schimbam serverul? Poate tema? Mai bagam/scoatem din "H"-uri? Poate sliderul sa fie de vina? Stiu ca depinde de fiecare site in parte dar tocmai asta e ideea, sa vina fiecare dintre voi cu un sfat. Poate e chiar de acolo!
3 out of 3 members found this post helpful.
Site-urile pot fi penalizate din "n" motive: setari gresite, content duplicat, spam, negative SEO etc. etc.
Nu exista o reteta universala de eliminare a penalizarilor. Fiecare site este unic, eliminarea penalizarilor necesitand actiuni specifice siteului afectat.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
2 out of 2 members found this post helpful.
Daca e o problema frecventa, de ce nu-ti faci un raspuns standard pe care sa-l trimiti? In care le explici ca pot fi "n" motive, le enumeri, si mai departe e decizia lor.
Nu ne cunoastem, dar din topicul asta esti exact ce-ai descris, cunostinta care se pricepe foarte bine dar nu are timp sa scrie o pagina. "Eu ma pricep, dar scrieti voi explicatiile pentru clientii mei si le dau eu link la post ".
Retired