Salut!
Vin si eu cu o problema. Aveam cont shared la dreamhost, foarte multumit de ei pana in prezent(am cont la ei de 4 ani de zile ). Momentan site-urile nu functioneaza, ghici ce?
Acum cateva ore primesc un mail cum ca :
Bineinteles, nu am asemenea activitate pe cont , insist foarte mult sa intelegeti ca nu umblu cu black seo sau alte prostii .To be blunt, your account is in violation of our terms of service. Due
to this violation, we've had to disable your sites. The clause you violated is:
"Customer agrees to not engage in activities pertaining to Black Hat SEO, Spamdexing,
and so-called "Scraper sites." These can all have a severely detrimental effect
on server performance and are not permitted."
Mai exact : MySQL Disk Usage : 189.864 MB || Diskspace usage : 8 GB || Bandwidth : 70 GB .
Sunt ok datele pt un shared hosting ? Singura problema , care o pot vedea eu, ar fi niste micro site-uri mai vechi , dar alea nu iau deloc trafic si le am de 2 ani, asa ca nu vad ce s-ar fi schimbat.
Le-am trimis mail sa cer mai multe explicatii, problema este ca site-urile sunt inchise . Recomandarea lor ar fi(de la finalul mailului de terminare) , cica, desi ar trebui sa nu ma primeasca cu aceste "tehnici negative" , daca trec la cont de host dedicat ma lasa in continuare acolo .
Ce ziceti de situatia aceasta? Si pentru traficul care l-am prezentat , ce anume imi recomandati, ar fi in principiu 4 site-uri, pentru ca micro site-urile nu ma intereseaza...
Voi incerca sa rezolv treaba cat mai repede, ma va afecta oare in SERP aceasta pauza ?
Multumesc de raspunsuri!

Răspunde cu citat