Salut!

Vin si eu cu o problema. Aveam cont shared la dreamhost, foarte multumit de ei pana in prezent(am cont la ei de 4 ani de zile ). Momentan site-urile nu functioneaza, ghici ce?

Acum cateva ore primesc un mail cum ca :

To be blunt, your account is in violation of our terms of service. Due
to this violation, we've had to disable your sites. The clause you violated is:

"Customer agrees to not engage in activities pertaining to Black Hat SEO, Spamdexing,
and so-called "Scraper sites." These can all have a severely detrimental effect
on server performance and are not permitted."
Bineinteles, nu am asemenea activitate pe cont , insist foarte mult sa intelegeti ca nu umblu cu black seo sau alte prostii .

Mai exact : MySQL Disk Usage : 189.864 MB || Diskspace usage : 8 GB || Bandwidth : 70 GB .

Sunt ok datele pt un shared hosting ? Singura problema , care o pot vedea eu, ar fi niste micro site-uri mai vechi , dar alea nu iau deloc trafic si le am de 2 ani, asa ca nu vad ce s-ar fi schimbat.

Le-am trimis mail sa cer mai multe explicatii, problema este ca site-urile sunt inchise . Recomandarea lor ar fi(de la finalul mailului de terminare) , cica, desi ar trebui sa nu ma primeasca cu aceste "tehnici negative" , daca trec la cont de host dedicat ma lasa in continuare acolo .

Ce ziceti de situatia aceasta? Si pentru traficul care l-am prezentat , ce anume imi recomandati, ar fi in principiu 4 site-uri, pentru ca micro site-urile nu ma intereseaza...

Voi incerca sa rezolv treaba cat mai repede, ma va afecta oare in SERP aceasta pauza ?

Multumesc de raspunsuri!