Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Dreamhost mi-a inchis contul din senin!

Afișare hibrid

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit Dreamhost mi-a inchis contul din senin!

Salut!

Vin si eu cu o problema. Aveam cont shared la dreamhost, foarte multumit de ei pana in prezent(am cont la ei de 4 ani de zile ). Momentan site-urile nu functioneaza, ghici ce?

Acum cateva ore primesc un mail cum ca :

To be blunt, your account is in violation of our terms of service. Due
    to this violation, we've had to disable your sites. The clause you violated is:

"Customer agrees to not engage in activities pertaining to Black Hat SEO, Spamdexing,
    and so-called "Scraper sites." These can all have a severely detrimental effect
    on server performance and are not permitted."
    Bineinteles, nu am asemenea activitate pe cont , insist foarte mult sa intelegeti ca nu umblu cu black seo sau alte prostii .

Mai exact : MySQL Disk Usage : 189.864 MB || Diskspace usage : 8 GB || Bandwidth : 70 GB .

Sunt ok datele pt un shared hosting ? Singura problema , care o pot vedea eu, ar fi niste micro site-uri mai vechi , dar alea nu iau deloc trafic si le am de 2 ani, asa ca nu vad ce s-ar fi schimbat.

Le-am trimis mail sa cer mai multe explicatii, problema este ca site-urile sunt inchise . Recomandarea lor ar fi(de la finalul mailului de terminare) , cica, desi ar trebui sa nu ma primeasca cu aceste "tehnici negative" , daca trec la cont de host dedicat ma lasa in continuare acolo .

Ce ziceti de situatia aceasta? Si pentru traficul care l-am prezentat , ce anume imi recomandati, ar fi in principiu 4 site-uri, pentru ca micro site-urile nu ma intereseaza...

Voi incerca sa rezolv treaba cat mai repede, ma va afecta oare in SERP aceasta pauza ?

Multumesc de raspunsuri!

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

In primul rand nu inteleg de ce esti obligat sa treci la altceva, atata timp cat tu incalci niste regului ( conform celor spuse de catre ei ). Mi se pare totusi ca adevaraul este la mijloc, cu siguranta au gasit ceva de care sa se ia si de aceea incearca sa profite.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    In primul rand nu inteleg de ce esti obligat sa treci la altceva, atata timp cat tu incalci niste regului ( conform celor spuse de catre ei ). Mi se pare totusi ca adevaraul este la mijloc, cu siguranta au gasit ceva de care sa se ia si de aceea incearca sa profite.

Bineinteles ca ma enerveaza partea asta :

Unfortunately, we don't allow that sort of thing on our shared server, so, normally
    we'd ask that you pack and leave (see below**).

However, if you wish to continue hosting this account on a DreamHost server, you will
    need to upgrade to a Dedicated Hosting plan.

Chestia care este, ca m-am documentat pt ca nu stiam ce inseamna si sigur nu am nici spamdexing nici scraper sites. Puteau fi mai precisi, nu? Sa zica, site-ul X sau Y . Singura chestie la care ma gandesc sunt cele 20 de micro site-uri, daca ar fi doar asta , le-as sterge acuma , ca oricum stau degeaba acolo , niste vechi .co.cc ....

Oarecum m-am resemnat, dar e putin stres, muta 4 baze de date, 4 domenii, fisiere, instalari, la ei fac cumva un hostname mai diferit fata de altele, nu sunt obisnuit cu Cpanel, multe chestii care m-ar da peste cap .

Voi reveni cu mai multe informatii dupa ce primesc si raspunsul lor ...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Consumul e ok dar ei zic altceva, micro siteurile sunt siteuri scraper cum zic ei? care copiaza continut din alta parte automat?
    Sa treaca pe alceva dedicat, cred ca vor sa zica ca daca IP-ul intra in baza de spam sa nu ii afecteze si pe ceilalti, adica profita putin si ii ofera un dedicat.
    Hmm, pai asta e problema, ca nu copiaza niciun continut automat , nimic.. sunt niste site-uri normale, unele doar html, cateva wordpressuri pe care am pus continut ,sa zicem , un site despre mere, unul despre pere, portocale, banane.

Dar nu copiaza nimic automat, sunt articole scrise de mine . Si oricum traficul lor deja tinde spre nu stiu 500-600 vizite lunar, spre 0 ca sa zic asa....

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Si finalul raspunsului :

I appreciate your frustration with thism but I have no additional
    information to give you
    . This determination with regard to your account
    was made by our system administrator, and she has declined to engage in a
    detailed discussion of these circumstances. I have discussed your concern
    with her, but she is steadfast in her decision that we are no longer
    willing to host your sites unless on a dedicated server
    .
    Mda...ce sa zic...asta e ..

Se merita sa platesc 100$ , pt o luna de dedicat, ca sa nu am stresul mutarii acuma ? Sau ar trebui sa ma pot misca destul de repede ? Multumesc!

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Consumul e ok dar ei zic altceva, micro siteurile sunt siteuri scraper cum zic ei? care copiaza continut din alta parte automat?
    Sa treaca pe alceva dedicat, cred ca vor sa zica ca daca IP-ul intra in baza de spam sa nu ii afecteze si pe ceilalti, adica profita putin si ii ofera un dedicat.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Ce pot sa zic, fa curat, cei 8GB folositi pot reprezenta o problema, firmele ofera multe mizand pe faptul ca cei mai multi nu folosesc atat de mult spatiu, si nu vor sa spuna asta. E doar o presupunere, nu am folosit Dreamhost.
    E mult sa platesti pe server dedicat, vezi Hostgator dar curata intai tot ce e suspect, folosesti mult spatiu cum am zis.
    Domeniile isi revin, si daca le autodeindexezi.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Ce pot sa zic, fa curat, cei 8GB folositi pot reprezenta o problema, firmele ofera multe mizand pe faptul ca cei mai multi nu folosesc atat de mult spatiu, si nu vor sa spuna asta. E doar o presupunere, nu am folosit Dreamhost.
    E mult sa platesti pe server dedicat, vezi Hostgator dar curata intai tot ce e suspect, folosesti mult spatiu cum am zis.
    Domeniile isi revin, si daca le autodeindexezi.
    Multumesc de raspuns. Spatiu mult ocup probabil cu 2 site-uri de jocuri online, dar alea nu ma intereseaza, asa ca pot renunta la ele usor ...

ma apuc de curatat !

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

La Hostgator poti folosi cuponul 404PAGE , nu stiu altul acum, si platesti 1 cent prima luna, e si asta o mica economie.

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    40

Implicit

Daca nu gazduiesti site-uri cu continut ilegal te pot ajuta eu cu gazduire, trimite un pm si iti fac un pret pentru ce ai tu nevoie.

PS: La plata pe 1 an in avans te ajut gratuit cu migrarea.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Adrian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    5th September 2006
    Locaţie
    Bistrita
    Posturi
    86
    Putere Rep
    40

Implicit

Sa nu fie ceva siteuri vechi vulnerabile in care robotii de spam au inceput sa puna comentarii cu linkuri.
    Adrian - MXHOST

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu am primul vps de aici Managed VPS | VPS Hosting | VPS Server | VPS Web Hosting | WiredTree si am consumul o idee mai mare decat ai tu. Deci nu vad de ce ai avea nevoie direct de un dedicat de 100$/luna.
    E de prost gust sa nu fie de acord sa iti spuna ce anume nu e bine. Asta pare mai mult a hai sa il punem pe asta sa plateasca mai mult apeland la un motiv oarecare.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. s-a inchis neogen asociati - detalii?
    De lixor în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 5th August 2011, 20:23
  2. DreamHost PS (Private Servers)
    De hl2u în forumul Hosting
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th September 2009, 20:01
  3. Dreamhost si GoogleBot,
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th May 2008, 00:21
  4. Dreamhost - hotie ?
    De bogdancr în forumul Hosting
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 11th May 2008, 10:34
  5. Topic inchis pe un motiv aiurea ....
    De dragoserv în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 21st November 2006, 00:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.