Nu stiu care dintre servicile de hosting sa aleg, intre godaddy.com si hostgator.com ?
Voi ce-mi recomandati ?
Pe care l-ati folosit din cele doua variante pe care le am?
Multumesc anticipat![]()
Nu stiu care dintre servicile de hosting sa aleg, intre godaddy.com si hostgator.com ?
Voi ce-mi recomandati ?
Pe care l-ati folosit din cele doua variante pe care le am?
Multumesc anticipat![]()
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Eu am hostgator de aproape 2 ani, pot garanta ca suport-ul tehnic este foarte bun iar hostul deasemenea. Pe un site cu platforma WP tine si 30 40 de mii unici.
Mersi de feedback, si eu estimez ca voi ajunge la traficul tau , doar ca platforma mea e pe cms.
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
In primul rand totul depinde de numarul de plugin-uri de pe pagina ta, si ce fac acele pluginuri. Daca e un simplu plugin sa afisez ( un banner ) atunci este ok, dar daca ai pentru related post sau un random si mai adaugi si imagini, gluma se ingroasa.
Oricum dupa parerea mea cred ca este ok.
Si eu cam tot de 2 ani sunt cu Hostgator si n-am de gand sa plec curand. Support tehnic excelent, m-au ajutat in probleme care nu priveau deloc gazduirea. Downtime in 2 ani cumulat n-am mai mult de cateva ore.
Sper ca nu scriu prea mult offtopic, dar un alt exemplu pentru care ai putea sa folosesti hostgator este urmatorul : la orice pachet primesc un cupon adwords daca nu ma insel de 100 $. Poate nu pe toti intereseaza dar e ceva destul de important zic eu.
In plus cPanel-ul este "full" de tot felul de tool-uri foarte folositoare, de aceea recomand cu incredere HostGator.
Nu godaddy, eu am la ei și se mișcă nasol, plus că la pachetul cel mai mic ai niciun addon domain (cele 10 domenii, sau cât zic ei, nu pot avea subfoldere proprii pentru content propriu - deci poți ține doar un domeniu).
Am un blog personal nou.
@Bogdan: mersi de sfat.. asteptam un feedback despre godaddy
Voi merge pe hostgator.
Va multumesc pentru pareri !
De ce nu alegi o firma din Romania? Este un motiv anume?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)