Salut,
Am o intrebare, daca las comentarii la videoclipurile de pe youtube cu link catre site-ul meu fac bine sau nu ????? Videoclipurile fac parte din aceeasi nisa numai ca sunt in en iar site-ul meu este in ro.
Salut,
Am o intrebare, daca las comentarii la videoclipurile de pe youtube cu link catre site-ul meu fac bine sau nu ????? Videoclipurile fac parte din aceeasi nisa numai ca sunt in en iar site-ul meu este in ro.
Dacă în publicul acela sunt români și site-ul tău are conținut relevant pentru ei, atunci s-ar putea să fie ok. Dar nu cred că ajută din punct de vedere SEO, arată mai mult a spam.
pffff........Ok, multumesc pentru informatie!
De exemplu: Daca ai un cont de Youtube care se aseamana cu nisa ta poti pune linkul la comentarii. Il blochezi in partea de sus si toata lumea o sa il vada. De exemplu un cont youtube cu turismul in Romania iar website-ul tau sa fie cu locuri de vizitat in Romania. Asta e un mod bun de a atrage vizitatori pe website-ul tau! Dar daca pur si simplu vrei sa lasi comentarii la videoclipuri aleatorii... atunci cu siguranta nu are nici un rost sa iti pierzi timpul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)