Ultima modificare făcută de Antonio87; 1st October 2016 la 16:55.
Asta era si ideea pt care am postat intrebarea pe un forum de specialitate. Evident, nu m-am ocupat de ads pana acum si nu stiam cat de bine sau rau sunt vazute site-urile de referate. De cand l-am facut (2011) am vazut site-uri care aveau trafic mai mare sfarsind prin a fi inchise. In ultima vreme si eu la randul meu mi-am pus intrebarea daca mai am "varsta", timpul necesar si banii pe care un site le necesita.
Dupa cum am spus si mai sus nu eram interesat sa "fac averi" din vanzari de bannere, dar costurile de hosting/ip dedicat/ssl mi-ar fi placut sa fie acoperite. Bineinteles toata lumea vrea sa si obtina ceva pe plus, dar am inteles ideea din acest topic, optiunile mele in ceea ce priveste venitul din site, fiind destul de restranse.
O solutie de monetizare, in opinia mea, este prin cei care dau meditatii. Fa-ti o sectiune cu meditatii pe site, contacteaza profesori ..gasesti o gramada pe site-urile de anunturi gen OLX si cere-le 10 lei pe luna.Cred ca site-ul este perfect targetat pentru asta.
Ofer servicii de content writing !
Subscriu. Ai putea sa recomanzi la fiecare referat, la sfarsit, cartea. Am mai vazut unele site-uri de referate care cer ceva sa il vezi pe tot, gen apare 80% din el, pentru restu de 20% cer o actiune. Poti face ceva gen subscribe, strangi mail-uri, si faci alt site, sa te accepte adsense, nisa apropiata. Email marketing si boom - $
Spor![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)