Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 45

Subiect: Se mai merita sa faci/pastrezi un site?

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Bani de la profesori zici ca nu poti sa iei. Plata vrei doar in paypal, banii vrei sa vina singuri, etc.. intr-un business e si putin (putin mai mult chiar) de munca. Eu iau banii de la clienti in orice fel imi poate da, cash, cont bancar, paypal, etc...

Daca spui aia nu, aia nu, dar vreau sa iasa bani..... eu deja pariez pe tine (ca ai piedut aceasta batalie) si prefer sa incerc sa ajut pe cineva care inca lupta si cauta sa faca un business.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Toti aveti dreptate doar ca ati ignorat abordarea.
    Citat Postat în original de Antonio87 Vezi Post
    ...Ma gadesc ca mi-as dori sa acopere macar costurile de hosting. ...
    Omul a spus clar ca nu e interesat de un bussiness si ca face totul din pasiune dar ar dori sa isi amortizeze costurile si eventual sa scoata ceva peste. In cazul asta e normal sa nu fie dispus sa-si faca firma, sa incaseza bani direct de la clienti sau sa aiba alte batai de cap.
    Eu nu cred ca la un trafic de 2000 de unici pe zi nu poti obtine 50 Euro pe an...

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Nu, nu o să meargă 2p. Nu ai trafic tagetat si orice comision va fi pură întâmplare.
    Ai perfecta dreptate si cand am dat raspunsul anterior chiar m-am gandit la ce ai spus.
    Dar pe de alta parte traficul lui este nisat: elevi! Adica tineri si foarte activi!
    Sansa ca ei sa-si ia televizoare, telefoane sau laptopuri prin link-ul lui de afiliat este minima, tinde spre zero. Chiar daca a avut click-uri, ceea ce inseamna ca o parte din vizitatori au fost interesati, comanda se va face de pe PC-ul lui tata si nu de pe telefonul sau tableta copilului. In conditiile astea n-ai cum sa convertesti!
    Dar oare, nu poate gasi o nisa pe care sa mearga, nu atat cat sa fie rege dar suficient cat sa-si acopere o parte din cheltuieli?

In plus, poate incerca mai multe metode de monetizare. Dupa parerea mea are ceva ce altii si-ar dori, adica 2000 de unici pe zi si aia cu siguranta foarte activi, ca sunt tineri!
    Stiti voi, sunt tineri, dar sunt multi! Parca asa era...

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Afiliere elefant.ro pe zona de carti, ca daca cauta referete, parca totusi nu-s daia care nu-si fac deloc temele.

Ca business, daca referatele sunt unice si de calitate, atunci as baga o plata prin sms si 50 de centi la download de referat, 2000 de unici pe zi, o rata de conversie de 1 la suta (sunt optimist) vine cam 10 euro pe zi, mai opreste si procesatorul de plati jumate raman 5 euro pe zi. In teorie, in practica sa zicem ca scoti totusi 1 euro pe zi, 30 de euro pe luna, in 2 luni ai scos banii de hosting si ai alte 10 luni sa scoti si un mic profit, adica 300 de euro.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Dragos, sa integrezi un sistem de microplati presupune sa ai firma. Si nu stiu daca e dispus la asa ceva. Dar da, e o idee ok. Nu as baga insa mana in foc ca referatele sunt unicat, deci probabil ca se regasesc la liber pe jde alte siteuri.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Dragos, sa integrezi un sistem de microplati presupune sa ai firma. Si nu stiu daca e dispus la asa ceva. Dar da, e o idee ok. Nu as baga insa mana in foc ca referatele sunt unicat, deci probabil ca se regasesc la liber pe jde alte siteuri.
    Exista cateva procesatoare de plati prin sms care accepta si persoane fizice. Cat de legal e acest aspect, nu stiu, dar atata timp cat ei ofera, clientul nu are de ce sa isi faca probleme.

De obicei comisionul este ceva mai mic, dar oricum cea mai buna oferta primita de mine pe persoana fizica acum vreun an imi amintesc ca era 1,2 sau 1,4 euro in mana, la sms de 3 euro + tva.

Solutii exista, trebuie doar sa vrea. Am vazut multe siteuri de referate cu plata prin sms, iar referatele nu trebuie sa fie neaparat ale lui, cel putin eu asa consider.

In mod normal nu ai voie sa vinzi ceva ce nu iti apartine, ce e protejat de drepturi de autor, insa tu vinzi "accesul" la un portal, nu continutul in sine.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Antonio87 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2015
    Locaţie
    Heilbronn
    Vârstă
    38
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit

Reapar cu cateva completari.
    Reiese din postarile mele pe acest forum cum ca nu sunt neaparat interesat de un business. Sincer sa fiu mi-am adus aminte de site pentru ca a fost ziua platii pentru host + ip si din aceasta cauza am decis sa fac un topic pe forum aici daca tot aveam contul, si sa incerc sa aflu ce fac gresit si sa invat de la persoane care stau mai mult online. (automat acceptand si criticile tipice forumurilor

Am specificat ca nu pot sa accept plati in alta forma decat PayPal, din pricina faptului ca nu mai sunt in Romania de cativa ani buni, renuntand din aceasta cauza la orice conturi bancare pe care le mai aveam acolo.

Pentru a clarifica ceva ce s-a spus mai sus:
    - referatele nu sunt originale, sunt in jur de 4000 postate dintre care originale sunt in jur de 100. (Pagini indexate in google 14.400 si o vechine a sitelui de aproximativ 5 ani cu trafic stabil),
    - dorinta nu e neaparat de 300 euro pe plus, dar daca as lua 10 15 eur pe luna m-as declara mai mult decat multumit.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Poti pune reclame de la adnow (da, sunt mai naspa dar ies ceva bani) si castigi lejer la traficul pe care il ai macar 20-30$/ luna

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2015
    Locaţie
    Heilbronn
    Vârstă
    38
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Poti pune reclame de la adnow (da, sunt mai naspa dar ies ceva bani) si castigi lejer la traficul pe care il ai macar 20-30$/ luna
    Ok ... Incerc si asta. Le-am pus codul pe site. Sa vedem ce rezultate va da.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de Antonio87 Vezi Post
    Te intereseaza datele din webmaster tools? La ce oferta te referi si despre ce analiza este vorba?
    Asta incerc sa-ti explic: ai un site "la gramada" si nu ai fost interesat sa te ridici strict pe un grup de expresii, urmand sa vinzi linkuri pe acele pagini.
    Intr-o oarecare masura te ajuta si webmaster insa tu ar trebui sa ai o planificare cu expresiile targetate.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th October 2015
    Locaţie
    Heilbronn
    Vârstă
    38
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit

Revin dupa cum am promis cu informatii legate de AdNow si daca platesc sau nu si mai ales cam cat.
    Anunturile au fost afisate de 293768 ori.
    Click-uri 1190
    148 Click-uri din alte surse ( asta imi e inca un pic neclar )
    CTR 0.31%
    Venituri 26.94 $
    eCPM 0.09 $

Au efectuat plata, cu intarziere ce e drept, dar sa zicem ca sunt scuzati datorita perioadei de sarbatori in care ne aflam.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 47
    Ultimul Post: 13th December 2014, 01:49
  2. Site: cum sa faci .ro
    De Vicentiu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd April 2012, 01:02
  3. Cum sa faci un site in zilele noastre.
    De palex1988 în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 30th April 2011, 13:16
  4. Cum sa iti promovezi blogul/site-ul fara sa faci mai nimic?
    De mariantb87 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 11th April 2011, 16:53
  5. Cum sa iti faci un site de curs valutar rapid
    De Butcher în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th May 2010, 21:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •