13th October 2016, 14:20
1 out of 1 members found this post helpful.
Bani de la profesori zici ca nu poti sa iei. Plata vrei doar in paypal, banii vrei sa vina singuri, etc.. intr-un business e si putin (putin mai mult chiar) de munca. Eu iau banii de la clienti in orice fel imi poate da, cash, cont bancar, paypal, etc...
Daca spui aia nu, aia nu, dar vreau sa iasa bani..... eu deja pariez pe tine (ca ai piedut aceasta batalie) si prefer sa incerc sa ajut pe cineva care inca lupta si cauta sa faca un business.
13th October 2016, 15:02
Toti aveti dreptate doar ca ati ignorat abordarea.

Postat în original de
Antonio87
...Ma gadesc ca mi-as dori sa acopere macar costurile de hosting. ...
Omul a spus clar ca nu e interesat de un bussiness si ca face totul din pasiune dar ar dori sa isi amortizeze costurile si eventual sa scoata ceva peste. In cazul asta e normal sa nu fie dispus sa-si faca firma, sa incaseza bani direct de la clienti sau sa aiba alte batai de cap.
Eu nu cred ca la un trafic de 2000 de unici pe zi nu poti obtine 50 Euro pe an...

Postat în original de
Robert
Nu, nu o să meargă 2p. Nu ai trafic tagetat si orice comision va fi pură întâmplare.
Ai perfecta dreptate si cand am dat raspunsul anterior chiar m-am gandit la ce ai spus.
Dar pe de alta parte traficul lui este nisat: elevi! Adica tineri si foarte activi!
Sansa ca ei sa-si ia televizoare, telefoane sau laptopuri prin link-ul lui de afiliat este minima, tinde spre zero. Chiar daca a avut click-uri, ceea ce inseamna ca o parte din vizitatori au fost interesati, comanda se va face de pe PC-ul lui tata si nu de pe telefonul sau tableta copilului. In conditiile astea n-ai cum sa convertesti!
Dar oare, nu poate gasi o nisa pe care sa mearga, nu atat cat sa fie rege dar suficient cat sa-si acopere o parte din cheltuieli?
In plus, poate incerca mai multe metode de monetizare. Dupa parerea mea are ceva ce altii si-ar dori, adica 2000 de unici pe zi si aia cu siguranta foarte activi, ca sunt tineri!
Stiti voi, sunt tineri, dar sunt multi! Parca asa era...
13th October 2016, 15:13
2 out of 2 members found this post helpful.
Afiliere elefant.ro pe zona de carti, ca daca cauta referete, parca totusi nu-s daia care nu-si fac deloc temele.
Ca business, daca referatele sunt unice si de calitate, atunci as baga o plata prin sms si 50 de centi la download de referat, 2000 de unici pe zi, o rata de conversie de 1 la suta (sunt optimist) vine cam 10 euro pe zi, mai opreste si procesatorul de plati jumate raman 5 euro pe zi. In teorie, in practica sa zicem ca scoti totusi 1 euro pe zi, 30 de euro pe luna, in 2 luni ai scos banii de hosting si ai alte 10 luni sa scoti si un mic profit, adica 300 de euro.
13th October 2016, 15:51
Dragos, sa integrezi un sistem de microplati presupune sa ai firma. Si nu stiu daca e dispus la asa ceva.
Dar da, e o idee ok. Nu as baga insa mana in foc ca referatele sunt unicat, deci probabil ca se regasesc la liber pe jde alte siteuri.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!