Am un site pe o nisa specifica, dar, din lipsa de timp, am decis sa contactez cel putin o persoana care activeaza in domeniu, care sa scrie articole, pe care sa le editez si sa le public pe site-ul meu. Specificand la finalul articolului ca este scris de persoana respectiva.
Nu e vorba de content writing, cel putin nu mi se pare, caci nu platesc persoana respectiva, ci va beneficia de reclama personala plus posibilitatea de a castiga prin afiliere, prin postarea de linkuri in articolele pe care le scrie. Sau poate ca e content writing
Ce ma intereseaza:
Cum trebuie sa procedez pentru a nu avea probleme de nici o natura?
De exemplu, sa nu incheiem colaborarea peste o anumita vreme, din cine stie ce neintelegeri, si sa imi ceara sa sterg articolele pt ca sunt scrise de el - ar avea acest drept? Practic eu nu-l platesc direct, dar nici nu avem vreun act incheiat in privinta asta, doar imi trimite articolele scrise de el, eu le editez si le public. Si eu nu am de castigat decat continut proaspat, in acest moment.
Sau daca de exemplu copiaza articolele de undeva unde sa fie protejat textul cu drepturi de autor - desi eu ii spun sa nu faca asta, si dau o cautare pe google cu diferite fraze din textul articolelor sale, aleatoriu, sa vad daca nu se regasesc si in alte site-uri, daca le copiaza dintr-o carte de exemplu, nu am de unde sti asta. Ar putea aparea probleme in privinta asta, sau imi fac griji degeaba?
Sau alte probleme care considerati ca ar putea aparea intr-o astfel de colaborare si ce masuri ar trebui sa-mi iau dinainte pentru a le evita?
Multumesc.