@iSKY: Din pacate nu citesc cancan si nici nu-mi pierd timpul cu aberatii, dar cunosc destul de multa lume, cat sa aflu despre astfel de subiecte.
Nu are rost sa explic pentru ca nu am ce. Daca erau domeniile mele, sau erau de vanzare, poate trebuia sa dau mai multe detalii, sau sa motivez pretul (tu stii mai bine
).
Din exprimare cred ca are ceva personal cu seopedia, scrie cu "rautate". Postul lui nu ma deranjeaza, ma amuza chiar, dar din pacate subiectele de cancan atrag, si copilu din asta traieste. Ma deranjeaza in schimb comentariile de genul "sunt ale lu’ mć-sa" , "rahatu asta?", "cyberlaba asta ingenios"....
Mai exista cel putin un topic cu referire la persoana mea (parerea mea despre valoarea de vanzare a emag), cu care copilul nu e de acord ( e dreptul lui la opinie), dar parca prea o spune cu rautate. Banuiesc ca daca citeste si comentariile din post, realizeaza ca majoritatea sunt de aceasi parere cu mine, implicit articolul despre parerea mea "deplasata", a fost inutil!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.