Google sau alte motoare de cautare , pot indexa un fisier aflat pe un domeniu daca spre acel fisier nu exista nici o legatura publica?
Google sau alte motoare de cautare , pot indexa un fisier aflat pe un domeniu daca spre acel fisier nu exista nici o legatura publica?
atat timp cat pe el sau folderul in care se afla nu sunt restrictii gen disallow, google il va indexa cu siguranta.
daca vrei totusi sa-l tii ascuns:
- creaza un folder /temp in root
- introdu "Disallow: /temp/" in robots.txt
In timpul liber mai facem si incarcari de cartuse si vindem consumabile pentru imprimante.
pai iti dau un exemplu:
o cautare pe google: "lista achizitii filetype:xls"
pe majoritatea siteurilor respective nu exista nici o referire la acele tabele.
banuiesc ca de vina e:
User-agent: *
si/sau
Allow: /
E posibil sa ma insel. Totusi alta explicatie nu gasesc.
In timpul liber mai facem si incarcari de cartuse si vindem consumabile pentru imprimante.
Google vede un domeniu chiar daca nu exista link spre el. Cu siguranta stie orice domeniu e inregistrat la un moment-dat si crawlerii scaneaza. Cel putin eu asa consider.
Pentru a fi sigur, poti face un test. Ia un domeniu nou, pune pe el continut, si lasa-l asa. Eu iti garantez ca va fi indexat.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Ministerul Public = referinta la rezultatul de pe pozitia 2. Pentru celelalte ori e la fel ori a existat candva un link.
Exista o inregistrare pe serverele DNS. Google nu e Mama Omida.
Ar putea indexa daca e link spre el in mail? Totusi mailul ar trebui sa fie ceva privat fie el si de la gmail
nu stiu daca si indexeaza sau rankeaza dupa un link in mail, insa cu siguranta google iti scaneaza continutul mailului, deci stie de link (asta era intrebarea la care a venit raspunsul meu).
google foloseste informatiile de acolo pt a livra reclame, pentru a identifica spam si malware, pt a iti personaliza inboxul, pt face recomandari de conexiuni in g+, etc
sunt foarte multe cazuri cand fisierele sunt pe servere si fara link spre ele si neindexate. cred ca proportia lor e mai mare decat a celor care sunt indexate. la nivel global zic.daca e pe un server.. foarte probabil are un link spre el macar intr-un mail
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)