Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Despre link-uri

Marian Manea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    27th October 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    78
    Putere Rep
    20

Implicit Despre link-uri

Am si eu o curiozitate...am un blog de care nu m-am prea ocupat si vreau sa fac o chestie...am gasit un blogger ce posteaza zilnic si este cumva pe acelasi lungime de unda cu mine si ma gandesc sa postez in fiecare zi un fel de drept la replica la articolele lui in speranta ca ma voi motiva sa pun ceva continut pe blog. Intrebarea ar fi...daca la fiecare articol scris de mine pun link catre articolul lui, exista riscul de penalizare? Ce variante as avea pentru a evita o oaresce penalizare, atat pentru mine dar si pentru el?

Mihaela. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    20th January 2016
    Posturi
    39
    Putere Rep
    19

Implicit

Eu te-as intreba: Ai vreo intentie in a-l pacali pe Google in vreun fel punand acel link spre acel blogger in fiecare articol de pe blogul tau?

Daca doar vrei sa fii mai motivat, eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci nicio problema.

Dar daca totusi nu ai incredere in Google ca nu va penalizeaza, poti sa pui nofollow la link-uri.

Marian Manea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    27th October 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    78
    Putere Rep
    20

Implicit

Nici cea mai mica intentie de pacaleala..pur si simplu articolele mele ar veni ca niste comentarii la articolele lui.Exemplu: azi, gogu a vorbit despre carcalacii de stepa, link catre articolul cu carcalaci si povestea mea ce s' ar invarti in jurul carcalacilor.

dallass este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th December 2014
    Posturi
    31
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai sari si tu cateva articole. Natural, nu cred ca fiecare articol ar primi link de la acelasi blog in fiecare zi.
    Desi, teoretic, nu ar avea de ce sa te penalizeze daca u 'no follow'

TechSmurf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    35
    Posturi
    48
    Putere Rep
    25

Implicit

Daca folositi amandoi WordPress, si iti publica si el pingbak-ul, ar fi o chestie, in rest nu vad sensul sa ii faci link la toate articolele. E ca si cum ai arata cititorilor ca il copii, sau ca te inspiri doar de la acel blogger. In unele cazuri, daca reprezinta o resursa buna de informatii aditionale, atunci e ok. Daca nu reusesti sa te motivezi singur sa scrii, iti recomand extensia Momentum pentru Chrome, iti permite sa iti faci un To do list, si cand deschizi un nou tab iti aduci aminte sa publici. Am inceput recent sa o folosesc pentru a-mi stabili obiective zilnice, si in acest fel am reusit sa ma tin de treaba.

Ca si inspiratie, foloseste mai multe surse. Nu stiu pe ce nisa activezi, eu unul as folosi ziare online, Zelist, Stumbleupon, toateblogurile, virale de pe YouTube etc.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Dar poti sa scrii zilnic despre un articol de la alt bloger
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    46
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

Poti sa faci un test. Nu strica sa incerci fel de fel de chestii. Asa descoperim unele "secrete". Teste teste teste si iar teste.

Totusi, mie nu mi-ar fi frica sa linkuiesc orice articol al unui blogger daca: el scrie 3 articole pe zi, eu scriu 5-7-10 in total pe ziua respectiva.
    Pe cele 3 ale lui le rescriu, adaug cateva pareri personale, mai adaug alte linkuri ca surse pentru a diversifica content-ul. Nu l-as prelua identic, si "pac!" linkul.
    Celelalte articole vor fi unice si vor aduce personalitatea blogului meu.
    Toti copiaza intr-un fel de la altii, toti linkuiesc intr-un fel sau altul pe altii. Pana zi ziare.com linkuieste, pana si mediafax linkuieste, pana si mashable. com linkuieste. Insa nu se rezuma doar la a prelua un text de la altii si sa tranteasca linkul.

Sper sa te ajute.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Despre link-urile interne
    De Vali D în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th August 2012, 15:37
  2. Intrebare despre un link
    De gaby în forumul Link Building
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th April 2012, 23:29
  3. Răspunsuri: 48
    Ultimul Post: 30th March 2012, 16:51
  4. Despre ip-uri si link juice
    De Guess Who în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 9th February 2011, 16:15
  5. intrebare despre back link
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 5th April 2009, 09:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •