Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Intrebare legata de upwork

Afișare hibrid

ion80 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2016
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit Intrebare legata de upwork

Buna ziua,

As avea o intrebare am facut cursurile de seo si social media de la market motive si cursul de social media a lui Curt Maly.Doresc sa incep sa imi vand servicile pe upwork.Intrebarea mea este urmatoarea daca angajatorii vad cu ce sume mici am inceput sa imi vand serviicilee (3$/h) cum pot face sa ajung la 5 .,7, 10?Se poate luna de luna am 4 clienti pe urma inca 4 altii si sa tot imi cresc tariful luna de luna
    Multumesc

TechSmurf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    35
    Posturi
    48
    Putere Rep
    24

Implicit

Nu cunosc bine platforma, insa presupun ca poti creste tariful odata ce ai mai multe ore lucrate. Eu de obicei prefer sa taxez in functie de dificultatea serviciului, nu sa fiu platit la ora. Poti lista servicii standard la inceput, iar cand cresti tariful adaugi si servicii mai grele: de exemplu, una este sa faci SEO onpage, alta e sa scrii un articol (poate il scrii intr-o ora, dar daca e optimizat bine si are potential de a aduce venituri, ce faci, il vinzi cu doar 4$?), si alta e SEO offpage.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2016
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Bine iti multumesc pt raspuns insa eu vroiam sa stiu daca pot de la luna la luna sa ajung la macar 5 dolari pe ora sa lucrez la 5-6 proiecte,proiectele de portofoliu si dupa numai 5-6 proiecte sa imi cresc tariful .Se poate face chestia asta cu succes?O luna lucrez cu doar 3 cealalta cu 5 si tot asa pana ajung la un nivel decent de 10 $ sa incept dupa sa caut si le intermediate nu doar la entry asta vreau sa stiu

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    23rd May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    20

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Oricare ar fi splatforma pe care iti oferi serviciile (freelacer, upwork etc) se aplica aceeasi metoda ca pe un site comercial (blog).
    Copywriting.

Personal am descoperit si am aplicat cu succes "metoda diva" (am aflat ulterior ca asta e denumirea).
    Mai bine zis, nu am licitat niciodata la minim. Dai impresia ca nu esti "ieftin" ca ceilalti "asiatici" care reprezinta o concurenta extrem de mare din punct de vedere al pretului.

Si totusi, de ce sa te aleaga pe tine?

Mi-am dat seama dupa ce am cheltuit peste 80 de connect-uri licitand la minimul posibil si 2 luni de stat pe bara - adica studiu - (era elance pe vremea aia, nu stiu cum mai e de cand e upwork), (ca) clientul nu prea se uita daca e vorba de $5 sau $15.
    Vrea calitate, vrea sa afle cum ii atingi telul, nu vrea sa-si piarda timpul sau sa-si ia teapa.

In momentul licitatiei nu vorbi despre tine, ci despre lucrare (obiectiv, pasii pe care ii vei urma).
    La un moment dat, "spionam" sa vad daca clientul a lasat vre-un review la o lucrare anterioara, si incorporam in textul licitatiei exact cuvintele lui.
    Stabileste primul milestone gratuit - mentioneaza faptul ca daca nu este multumit de ce s-a facut pana atunci, nu trebuie sa plateasca si colaborarea ia sfarsit. E o garantie extrem de persuasiva pe care foarte putini o folosesc.

Primele 2 lucarari pe care le-am obtinut asa, aveau bugetul minim stabilit de $20, iar eu licitasem $39.90 sau $49.99.
    Cred ca nu exista niciun dubiu ca indienii/pakistanezii l-ar fi luat si la $10.
    Contrar asteptarilor mele de atunci, pentru ca era un experiment, mi-au fost acordate - am luat si super review-uri la ele care mi-au folosit ulterior. Asta e un alt factor important, pe care daca il stiam de la inceput, imi puneam vreo 2 prieteni din SUA sa ma contracteze artificial si sa dea un rating de 5 stele.

Nu stiu cat functioneaza cele mai de sus in licitatiile "la ora", dar principiul se aplica peste tot in lume: cine esti, ce poti face pentru mine, in cat timp, ce spune lumea despre tine.

La inceput e mai greu, pana ai cateva recenzii de 5 stele... Nu fi "cheap"

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th April 2016
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu pt asta vreau sa vand cheap ca sa am cateva recenzii de 5 stele cateva lucrari de portofoliu

scriitorul007 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th April 2016
    Vârstă
    25
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu inceput exact la fel. Cu preturi foarte mici, pana mi-am facut feedback frumusel, si apoi tot am crescut preturile. Tu poti hotari exact ce pret vrei pentru munca ta. Eu mi-am crescut luna de luna pretul. Cand cineva m-a intrebat de ce inainte era mai ieftin, raspundeam ca a crescut nivelul de calitate pentru serviciile oferite. Spor!

dallass este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th December 2014
    Posturi
    31
    Putere Rep
    0

Implicit

Pretul ti-l stabilesti tu. Important este sa ai feedback pozitiv.
    Daca ai multe feedback-uri pozitive, UpWork te va recomanda el atunci cand cineva adauga job. Si atunci incepi sa faci bani.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. intrebare legata de un domeniu
    De HIENA în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 4th May 2015, 13:46
  2. Intrebare legata de Google SE
    De poison17 în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 17th February 2009, 10:03
  3. Intrebare legata de PayPal
    De ciprian2006 în forumul PayPal
    Răspunsuri: 4