Am o mica problema la un site, am modificat acu o luna titlul la pagini, inainte aveam asa: JOCURI CU MASINI - JOCURI ONLINE - XJOCURI.COM si am scos din titlu XJOCURI.COM, pagina se poate vedea AICI
In google a ramas indexat la fel, de ce?
Am o mica problema la un site, am modificat acu o luna titlul la pagini, inainte aveam asa: JOCURI CU MASINI - JOCURI ONLINE - XJOCURI.COM si am scos din titlu XJOCURI.COM, pagina se poate vedea AICI
In google a ramas indexat la fel, de ce?
Poti incerca cu Webmaster Tools astfel:
Crawl > Fetch as Google > introduci /jocuri-cu-masini.html > Fetch > Submit to index.
Salut,
De exemplu https://www.google.ro/search?q=panto...antofi-toc.com. Site-ul respectiv nu a avut niciodata in titlu " - Pantofi cu toc", dar Google afiseaza asta pentru unele pagini. La fel si la tine, cred ca aluat din sursa owner sau publisher.
O zi buna!
O idee iti poate schimba viitorul...
Salve Felix.
De ceva vreme google afiseaza cu de la el putere, pe langa titlul paginii si brandul (sau ma rog, ceea ce considera el a fi brandul).
Nu te stresa, nu e o problema de la tine.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@Ionutzz23, exemplul dat de tine are <title>Pantofi cu toc</title>
@Robert, ok, nu ma stresez![]()
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
La ceea ce a spus Robert as adauga ca il ai in primul div (top), il ai la title pe logo si probabil prin multe alte parti.
Adica e vazut ca brand dar problema e si de la tine...
Da, ai dreptate, il am in <div id="top">JOCURI CU MASINI - JOCURI ONLINE - XJocuri.com</div>
L-am scos acuma si vedem ce se intampla. mersi!
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)