Buna ziua, cum pot modifica in wordpress tva-ul de pe site?
Buna ziua, cum pot modifica in wordpress tva-ul de pe site?
In Woocommerce --> Setari
Asta daca folosesti woocommerce.
@Chiru, fii te rog mai explicit.
Vrei sa modifici TVA-ul ... unde mai precis? In pretului produsului, intr-un articol, nu se intelege foarte bine ce iti doresti.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Produsele pe site sunt fara tva, atunci cand se adauga in cos inca se aplica cota de 24% . As dori sa modific cota aceasta cu noua cota de 20%. Multumesc
Posibil sa folosesti o versiune veche de woo, care nu stie ca tva-ul actual este de 20%. In acest caz ar trebui sa faci un update la ultima versiune.
Mai poti incerca o varianta: Intri in setari -> taxe si bifezi "Da, voi introduce prețurile brute, inclusiv taxele" . Aceasta optiune ar trebui sa iti afiseze direct pretul cu tva (un lucru care e mai ok pentru cumparator, parerea mea)
Edit: sfaturile de mai sus sunt pentru un wp cu woo commerce!
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Si ce plugin folosesti pentru ecommerce?
Am rezolvat. Multumesc
Ar fi ok sa postezi si rezolvarea, poate vreodata va mai fi cineva caruia i-ar prinde bine![]()
Am rezolvat in woocommerce-->setari, unde mi-a indicat Kidde . Multumesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)