Rezultate 1 la 10 din 27

Subiect: Site Logo

Afișare hibrid

Joline este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna,ca proaspat mambru al forumului ( multumesc ca ma gazduiti imi fac si eu curaj sa mentionez ca articolele sunt foarte ingramadite si nestructurate.. Din experienta mea de marketing pot sa spun ca daca ai un continut care contine greseli de ortografie, dezacorduri gramaticale si este si greu digerabil o sa iti fie greu sa atragi cititori care sa se mentina interesati de ce ai de spus . Inca ceva, mie ca si persoana putin experimentata in dedesubturile tehnologiei cuvintele folosite nu ma fac sa vreau sa cumpar, dimpotriva...trebuie sa apelezi si la partea emotionala ca sa atragi cititori..bine acum depinde si ce vrei sa faci cu acest site si carei audiente te adresezi. Seara buna!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Joline Vezi Post
    Buna,ca proaspat mambru al forumului ( multumesc ca ma gazduiti imi fac si eu curaj sa mentionez ca articolele sunt foarte ingramadite si nestructurate.. Din experienta mea de marketing pot sa spun ca daca ai un continut care contine greseli de ortografie, dezacorduri gramaticale si este si greu digerabil o sa iti fie greu sa atragi cititori care sa se mentina interesati de ce ai de spus . Inca ceva, mie ca si persoana putin experimentata in dedesubturile tehnologiei cuvintele folosite nu ma fac sa vreau sa cumpar, dimpotriva...trebuie sa apelezi si la partea emotionala ca sa atragi cititori..bine acum depinde si ce vrei sa faci cu acest site si carei audiente te adresezi. Seara buna!
    Hmmm, lupule moralist, bine ai venit pe forum Spune-mi te rog, din experienta ta de marketing, daca nu lasi spatiu dupa virgula sau dupa punctele de suspensie, ce se intampla? Dar daca folosesti expresii de genul "mie ca si persoana"?
    Ultima modificare făcută de Robert; 29th March 2016 la 22:54.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Joline este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

da da, M-ai prins .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th November 2015, 14:14
  2. Doresc un logo pentru un site de pariori
    De MirceaG în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd April 2013, 06:58
  3. Am nevoie de un logo - LOGO CONTEST
    De Vali D în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 20th December 2011, 20:32
  4. caut designer pt. logo site