Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Voi cum faceti bani cu site-urile voastre.

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit Voi cum faceti bani cu site-urile voastre.

Salut,

Am un site de IT, modalitatea in care fac eu bani cu site-ul este afiliere prin profitshare si google adsense.

Google Adsense - nu prea merge bine, la 1000+ vizitatori imi vine sa il scot de pe site de cat sa "stric" ochii vizitatorilor cu reclamele de 1 - 2 euro pe zi mai bine ma bag la facut strategi mai avansate pentru afiliere.

Profitshare - Merge binisor, fac pe undeva la 300 - 400 lei pe luna (net, am scazut deja contributia la stat), in total pe luna as putea spune ca fac pe undeva la 500 - 600 lei.

Problema? Ei bine sunt advertorialele, nu stiu cum sa imi fac clienti, poate daca as vinde si eu un advertorial la 30 de euro pe saptamana, as fi iesit si eu mai bine cu banii dar asa merge greu + ca platesc si 2 redactori.

As vrea un pont, ceva poate chiar si o strategie pentru afiliere sau un mod in care as putea face rost de advertoriale pe site.

Site-ul este din octombrie 2014 si traficul este in crestere la plus 1000 de vizitatori zilnic. Deocamdata suntem 3 redactori, si mai vorbesc acum sa mai adaug pe cineva, vom fi 4.

Astept in PM, orice raspuns care ma ajuta va primi un bonus de la mine.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Marian, la 1000+ vizitatori pe luna venitul din PS mi se pare incredibil de mic. Un site nisat cu pana in 100 de vizite pe zi scoate lejer banii acestia. Parerea mea e ca ar trebui sa iti revizuiesti politica editoriala la articolele care contin linkuri de affiliere.

In al doilea rand adsense + affiliere, nu prea fac casa buna. Click-ul pe reclama adsense mai bine il redirectionezi catre o platforma de afiliere. Poate fi mult mai profitabil.

Referitor la advertorialele la 30 de euro pe luna ... Hmm, daca vorbim de siteul pe care mi l-ai prezentat zilele trecute... poti visa in continuare (te rog sa nu te superi pe mine, sunt mai direct din fire, dar asta e tristul adevar). Cu profilul de linkuri pe care il ai in prezent, poti obtine cel mult 10 euro, daca cineva se simte generos.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Marian, la 1000+ vizitatori pe luna venitul din PS mi se pare incredibil de mic. Un site nisat cu pana in 100 de vizite pe zi scoate lejer banii acestia. Parerea mea e ca ar trebui sa iti revizuiesti politica editoriala la articolele care contin linkuri de affiliere.

In al doilea rand adsense + affiliere, nu prea fac casa buna. Click-ul pe reclama adsense mai bine il redirectionezi catre o platforma de afiliere. Poate fi mult mai profitabil.

Referitor la advertorialele la 30 de euro pe luna ... Hmm, daca vorbim de siteul pe care mi l-ai prezentat zilele trecute... poti visa in continuare (te rog sa nu te superi pe mine, sunt mai direct din fire, dar asta e tristul adevar). Cu profilul de linkuri pe care il ai in prezent, poti obtine cel mult 10 euro, daca cineva se simte generos.
    Multumesc ca ai spus totul "mai pe direct". Ceva idei despre cum imi pot creste traficul in PS, in Privat poti sa dai?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Marian, la 1000+ vizitatori pe luna venitul din PS mi se pare incredibil de mic. ...
    Stiu ca te-ai referit la 1000 pe zi.
    Cand am discutat prima data despre site am spus ca mie numarul de vizitatori mi se pare mare pentru nisa asta. Dar daca imi amintesc bine site-ul nu e asa de nisat, ceea ce explica si numarul mai mare de vizite dar si veniturile mai mici din afiliere. In cazul asta excluderea Adsense e posibil sa nu prea imbunatateasca lucrurile.
    E totusi de incercat...

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Daca siteul nu este nisat (sau chiar daca este) poti incerca si Jingle Contextual ( https://wordpress.org/plugins/jingle-contextual/ ) sa afisezi produse relevante pe fiecare pagina in parte.
    Caut cu jingle.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cumpar linkuri + advertoriale pe site-urile voastre
    De lawrians în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 28th May 2015, 12:15
  2. [CUMPAR] Postari pe site-urile voastre
    De tazonne în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th December 2013, 12:13
  3. Cumpar Advertoriale pe site-urile voastre
    De Tom în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 9