Voi cum faceti bani cu site-urile voastre.
Salut,
Am un site de IT, modalitatea in care fac eu bani cu site-ul este afiliere prin profitshare si google adsense.
Google Adsense - nu prea merge bine, la 1000+ vizitatori imi vine sa il scot de pe site de cat sa "stric" ochii vizitatorilor cu reclamele de 1 - 2 euro pe zi mai bine ma bag la facut strategi mai avansate pentru afiliere.
Profitshare - Merge binisor, fac pe undeva la 300 - 400 lei pe luna (net, am scazut deja contributia la stat), in total pe luna as putea spune ca fac pe undeva la 500 - 600 lei.
Problema? Ei bine sunt advertorialele, nu stiu cum sa imi fac clienti, poate daca as vinde si eu un advertorial la 30 de euro pe saptamana, as fi iesit si eu mai bine cu banii dar asa merge greu + ca platesc si 2 redactori.
As vrea un pont, ceva poate chiar si o strategie pentru afiliere sau un mod in care as putea face rost de advertoriale pe site.
Site-ul este din octombrie 2014 si traficul este in crestere la plus 1000 de vizitatori zilnic. Deocamdata suntem 3 redactori, si mai vorbesc acum sa mai adaug pe cineva, vom fi 4.
Astept in PM, orice raspuns care ma ajuta va primi un bonus de la mine.