1 out of 1 members found this post helpful.
Marian, la 1000+ vizitatori pe luna venitul din PS mi se pare incredibil de mic. Un site nisat cu pana in 100 de vizite pe zi scoate lejer banii acestia. Parerea mea e ca ar trebui sa iti revizuiesti politica editoriala la articolele care contin linkuri de affiliere.
In al doilea rand adsense + affiliere, nu prea fac casa buna. Click-ul pe reclama adsense mai bine il redirectionezi catre o platforma de afiliere. Poate fi mult mai profitabil.
Referitor la advertorialele la 30 de euro pe luna ... Hmm, daca vorbim de siteul pe care mi l-ai prezentat zilele trecute... poti visa in continuare (te rog sa nu te superi pe mine, sunt mai direct din fire, dar asta e tristul adevar). Cu profilul de linkuri pe care il ai in prezent, poti obtine cel mult 10 euro, daca cineva se simte generos.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
2 out of 2 members found this post helpful.
Daca siteul nu este nisat (sau chiar daca este) poti incerca si Jingle Contextual ( https://wordpress.org/plugins/jingle-contextual/ ) sa afisezi produse relevante pe fiecare pagina in parte.