23rd February 2016, 15:19
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Mishu
Am cautat acum si timpul de acces la un SSD este sub 0,1 ms pe cand la un HDD este peste 2,9 ms. Diferenta asta trebuie sa se vada undeva iar daca nu se vede este doar rezultatul a ceea ce a spus @Robi, adica procesarea datelor este atat de lenta incat timpii de acces devin nesemnificativi.
Site-urile ar trebui sa stea in mare parte in RAM, daca sta serverul sa le caute pe HDD/SSD de fiecare data, ai o problema si cel mai probabil ai nevoie de mai mult ram, de SSD sau de optimizare.
Milisecundele alea se pierd mai degraba in alte locuri, in 99% din cazuri nu cred ca sunt relevante cele pierdute pentru a cauta date pe disc.
Si revenind la discutii mai seoistice, am zis in repetate randuri ca testele (altora) au aratat ca exista o corelatie intre time to first byte si pozitiile in google, nu are nicio legatura viteza de incarcare a site-ului per total.
Concluzia mea este ca pentru wordpress este important sa ai cache. Mult mai important decat sa ai SSD.
23rd February 2016, 19:04
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Dan
.....
...
Mai degraba in RAM, procesor, conectivitatea hostului (latenta, banda), SSD-ul fiind abia dupa astea. Parerea mea.
si nu în ultimul rând, calitatea asistenței acordate de furnizor!
.:|:.