0 out of 1 members found this post helpful.
Eu nu cred ca PR-ul mai trebuie sa fie un parametru de luat in calcul.
Chiar in dimineata asta am vazut un domeniu care desi era online, functional si avea PR 2 verificat cu mai multe tool-uri, cand ii dadeai site:domeniu.ro G mi-a raportat ca nu este indexat site-ul.
Deci daca as fi cumparat acest site pentru PBN-ul meu mi-as fi luat teapa pentru ca site-ul este banat si cine stie de cand nu s-a mai actualizat PageRank-ul pentru acel domeniu ...
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Rapsodia
Multumesc pentru raspunsuri, cele mai multe legate de
PR-ul afisat de google, insa eu eram interesat si de
PR-ul real, adica cel pe care site-ul tau il are intre actualizarile facute de firma din California. seomastering.com da un astfel de indice, insa voiam si alte site-uri care estimeaza
PR-ul real al unui site. Acest indicator ar putea fi benefic pentru a vedea daca numarul de bkl-uri primite de site-ul tau sunt benefice sau din potriva te paste o penalizare.
Pai tu intrebi o "tampenie", indiferent ce spune orice tool, cat timp "cifra" nu e publica, sunt doar povesti. PR-ul real il stie doar google si are update la zi. Ce vezi tu este PR-ul vechi, iar ca sa verifici un PR mare care pare aburd, te duci dupa links, trebuie sa aibe cateva zeci cu pr egal sau minim 1 link cu PR +1 fata de cat are el.
Daca cumperi links pentru PR, e simplu. Pagina care iti da link trebuie sa aibe cat mai putine links (externe si interne), trebuie sa vezi de unde are PR (daca e pagina interna si are din Root, vezi daca mai primeste link-ul din root) si in functie de numarul de link-uri pe care site-ul tau le are, poti face o estimare de PR viitor.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.