1 out of 1 members found this post helpful.
Vin și eu cu ceva idei, n-am stat foarte multe în market să caut pentru a vedea dacă există sau nu:
- cititor de prețuri la raft, atunci când faci cumpărături să ști valoarea exactă pe care ai pus-o în coș, eventual sincronizată cu lista predefinită de acasă de cumpărături, faci un scan la preț, bifezi produsul de pe listă și nr. de bucăți și mergi mai departe. Ideea se poate dezvolta.
- detector radar - gen, am în telefon app deschisă, trec pe lângă un radar, apăs un buton din aplicație, iar aceasta înregistrează coordonatele mele GPS și poziționează pe hartă radarul. Vine Gigel șoferul care vrea să vadă unde sunt radare, își bagă ruta pe care vrea să meargă, iar aplicația îi indică radarul unde este poziționat, acum cât timp a fost acolo, eventual dacă trece mai mult de 1h de la ultima înregistrare o șterge, însă lasă un increment pentru poziția respectivă pentru a vedea pe viitor dacă poliția amplasează radar periodic în acea zonă. Pentru o mai bună acuratețe, ar fi util ca aplicația să poată înregistra un radar doar printr-o combinație de taste, gen volum + power și tot odată. Succesul depinde mult de nr. utilizatorilor și răspândirea lor pe zone geografice.
1 out of 1 members found this post helpful.
Fa o aplicatie de retete culinare. Nu am gasit niciuna de tipul "ce ai in bucatarie?", unde sa imi selectez toate produsele si la final sa imi dea toate retetele care mi se potrivesc, eventual aperitiv, fel principal si desert. Din 40 de produse pe care le am prin camara, reusesc sa fac vreo 3-4 retete.
2 out of 2 members found this post helpful.