13th February 2016, 09:56
1 out of 1 members found this post helpful.
ohooo, nu am o medie de 40k. S-a intamplat saptamana asta si am fost luat si eu prin surprindere. Sa incerc sa raspund la sursa traficului: Am scris acest articol, pe care l-am pus pe fb., pe contul meu personal. Asta a fost tot ce am facut eu. Nu am platit pentru share uri, nu l-am distribuit etc. L-am pus la mine si el a inceput sa fie distribuit. Nu stiu daca asta e organic sau nu, dar in nici un caz eu nu il vad ca fiind "artificial". Pur si simplu cei ce l-au citit au apasat butonul share.
Nu stiu de ce asta nu s-ar incadra la content de calitate. Din ce am observat, majoritatea blogurilor asa functioneaza, prin share pe fb sau twtr.
Cat despre articolul "cand faci un cutit", minunat si recomandabil ar fi sa fie si citit articolul, nu doar titlul. Sunt membru in asociatia producatorilor de cutite handmade din Romania. Fac cutite. Si teci. Sunt mester. In coplesitoare majoritate a cazurilor, cutitele sunt folosite pentru a taia paine si marar.... Altii fac martisoare. Eu fac cutite si teci.
In urma cu 2 saptamani, am scris un text despre cresterea copiilor. Sotia l-a pus pe contul ei. Atat. A avut 5mii vizualizari. E asta un lucru rau? E content de proasta calitate?
La articolul de saptamana asta sunt 115 comentarii. As spune ca asta arata ca articolul are "valuable content".
Ultima modificare făcută de marian dumitru; 13th February 2016 la 10:06.
Motiv: eroare de tastare