Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: un sfat pentru aprobare adsense

Afișare hibrid

marian dumitru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2016
    Vârstă
    48
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit un sfat pentru aprobare adsense

Buna ziua,
    Postez aici, deoarece incepatorii sunt indrumati aici. Daca gresesc, va rog, aveti intelegere.
    Citesc de ceva timp informatiile postate pe acest forum, insa abia acum intampin o dificultate reala, asa ca mi-am facut si cont pentru a putea scrie.
    Detin un site, inregistrat ca blog personal. Am incercat sa aplic sfaturile citite pe aici si prin alte parti si am inteles ca cel mai important e "content is king".
    Am reusit sa ajung si la 40 de mii de vizualizari pe zi.
    Problema e ca nu reusesc sa primesc aprobarea de la Adsense.
    Am sters aproape toate fotografiile, pentru a nu risca nimic. Mai sunt doar foto care imi apartin si 2 poze luate de pe un cont public de fb.
    Nu am niciun link catre exterior, tocmai pentru a nu trimite catre un tert dubios.
    Am incercat sa moderez comentariile pentru a nu deranja.
    Am content apreciat, atat timp cat reusesc sa atrag vizitatori. E un blog de consideratii personale dar si de filosofie. Scriu texte proprii, nu am furat nimic.
    si totusi... nu primesc aprobarea.
    Sunt foarte catranit pe tema asta.
    Nu am pus link catre site, pentru a nu incalca vreo regula interna.
    Va multumesc.

r3ticul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Posturi
    84
    Putere Rep
    34

Implicit

Salut Marian,

Cei de la Adsense au devenit ceva mai dificili (si) la capitolul approval. Te sfatuiesc sa insisti servindu-le acelasi URL si marcand ca ai reparat problemele. Intre timp, incearca sa iei legatura cu cei de la support ( adsense-support@google.com - cel putin mie de pe adresa asta mi-au raspuns) si explica-le situatia.

Alin

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Daca ai un site cu atata trafic, de ce nu incerci si altceva in afara de adsense? 40 k afisari pe zi e ceva totusi
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

1) intrebare: de unde ai acest trafic? Din cautari organice? Teoretic daca ar fi asa Google ar aproba instant contul, pentru ca pe el il intereseaza sa afiseze reclame relevante, pe baza kwd din search.

2) structura site-ului e ok? Ai suficente links care fiecare pagina de pe blog?

3) nisa blogului este destul de importanta, iar legat de email in faza de neacceptare este destul de greu, eu am primit o singura data un raspuns mai "la subiect" acum un an, dupa zeci de insistente. Cand o sa dai mai multe detalii, poate adresa site fara link, o sa se poata pronunta lumea mai concret, asa sunt doar pareri generale.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Filozofie si consideratii personale? 40.000 / zi?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2016
    Vârstă
    48
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

multumesc pentru raspunsuri.
    saitul este mariandumitru punct ro
    se pare ca una din consideratiile mele personale a devenit virala, altfel nu pot intelege 75.000 de luni pana azi. articolul "nu din banii mei a fost share-uit de aproape 11mii de ori".

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Se pare ca lumea te-a inteles gresit, deci nu media este 40 k pe zi, ci s-a intamplat! Nu ai reaspuns la sursa traficului, dar acum e ok, am inteles, a fost share-uit de aproape 11mii de ori". Deci asa cum ziceam mai sus, Google vrea content de calitate care sa fie cautat prin search nu prin share pe FB, poti sa ajungi si la 1 milion asa, nu-l intereseaza! Cand faci un cutit? asa nu cred ca o sa te accepte prea curand!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2016
    Vârstă
    48
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

ohooo, nu am o medie de 40k. S-a intamplat saptamana asta si am fost luat si eu prin surprindere. Sa incerc sa raspund la sursa traficului: Am scris acest articol, pe care l-am pus pe fb., pe contul meu personal. Asta a fost tot ce am facut eu. Nu am platit pentru share uri, nu l-am distribuit etc. L-am pus la mine si el a inceput sa fie distribuit. Nu stiu daca asta e organic sau nu, dar in nici un caz eu nu il vad ca fiind "artificial". Pur si simplu cei ce l-au citit au apasat butonul share.
    Nu stiu de ce asta nu s-ar incadra la content de calitate. Din ce am observat, majoritatea blogurilor asa functioneaza, prin share pe fb sau twtr.
    Cat despre articolul "cand faci un cutit", minunat si recomandabil ar fi sa fie si citit articolul, nu doar titlul. Sunt membru in asociatia producatorilor de cutite handmade din Romania. Fac cutite. Si teci. Sunt mester. In coplesitoare majoritate a cazurilor, cutitele sunt folosite pentru a taia paine si marar.... Altii fac martisoare. Eu fac cutite si teci.
    In urma cu 2 saptamani, am scris un text despre cresterea copiilor. Sotia l-a pus pe contul ei. Atat. A avut 5mii vizualizari. E asta un lucru rau? E content de proasta calitate?
    La articolul de saptamana asta sunt 115 comentarii. As spune ca asta arata ca articolul are "valuable content".
    Ultima modificare făcută de marian dumitru; 13th February 2016 la 10:06. Motiv: eroare de tastare

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2016
    Vârstă
    48
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

p.s.- am trimis acel formular catre adsense. Am scris ca sunt gata sa ma "comply", insa nu resusesc sa stiu ce fac gresit...

xFlavius este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th February 2016
    Locaţie
    Gorj , Tg-Jiu
    Posturi
    39
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai asteapta putin timp sa ai ma mult trafic organic din google.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th August 2015, 17:34
  2. Caut Blog Pentru Aprobare Cont Adsense
    De Zoly în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th March 2015, 21:29
  3. Aprobare cont adsense
    De demonbogdan în forumul Adsense
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 20th March 2014, 14:36
  4. Aprobare adsense