Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Sugestii pentru aprobare rapida a contului adsense?

SKYZZ0 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th July 2015
    Posturi
    32
    Putere Rep
    0

Implicit Sugestii pentru aprobare rapida a contului adsense?

Deci am un 2domenii cu vechime peste 6luni... unul vreau sa il fac pe nisa tech si celalalt va fi aleatoriu (adolescenti/sport sau ce mai imi trece prin minte). Voi posta articole in engleza... cate 2-3 pe zi.
    Eu am urmatorul plan...sa caut o tema placuta ochiului atat pentru desktop cat si pentru mobil (diferite pentru ambele siteuri)
    Voi face cereri cand am 5-10-12-15-17-20-23-25 articole la ambele siteuri in paralel pe nume diferite dar reale...
    Am cateva rugaminti la voi, sa imi recomandati o tema buna cat mai eyes-friendly cat si buna pentru seo (desktop si mobile)
    Toate articolele vor fi de minim 350-400cuvinte per articol. ( Ma gandesc la un average de 500-600cuvinte ) fara multa lalaiala...
    Nu ma gandesc sa spamez cu reclame sau cu altceva forumul. La seo ma pricep cat de cat asa ca sper sa nu fie o problema sa aduc trafic(sper).

O intrebare. Daca dezindexez siteul din google si pun aceleas articole pe alt site se va considera dublicat? De ce?

Aveti catva sfaturi sa imi fie acceptat relativ rapid vreunul din site-uri?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu se considera duplicat.
    Dar chiar si asa, tu pierzi autoritatea, pierzi link-urile, vechimea, totul! Asa ca tot mai bun e un redirect...

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Un singur site si bun pentru a aplica este de ajuns, dupa aprobare vei putea sa publici anunturi si pe alte site-uri pe care le ai in proprietate.

Daca incerci sa aplici dupa nume diferite, doar pentru a-ti spori sansele de aprobare, iti recomand mai bine sa te concentrezi pe continut de calitate, iar aprobarea o sa apara fara probleme. Nu are rost sa aplici cand ai 5-10 articole pe site, concentreaza-te o luna, doua pe continut si aplica pe urma pentru aprobare. Oricum traficul e nesemnificativ la inceput, deci si veniturile vor tinde spre zero.

In legatura cu tema sunt mai multe topic-uri deschise pe aceast subiect, depinde daca vrei o tema free sau premium. Daca vrei o tema premium cu reducere, periodic postez aici cate un cupon de reducere: Cupoane reduceri MyThemeShop iti sugerez sa citesti si thread-ul deschis de Tom pentru a intelege cum poti gasi mai usor informatiile deja prezente pe forum: Cum CAUTATI informatii utile in Forumul SEOPEDIA?

SKYZZ0 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th July 2015
    Posturi
    32
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    Un singur site si bun pentru a aplica este de ajuns, dupa aprobare vei putea sa publici anunturi si pe alte site-uri pe care le ai in proprietate.

Daca incerci sa aplici dupa nume diferite, doar pentru a-ti spori sansele de aprobare, iti recomand mai bine sa te concentrezi pe continut de calitate, iar aprobarea o sa apara fara probleme. Nu are rost sa aplici cand ai 5-10 articole pe site, concentreaza-te o luna, doua pe continut si aplica pe urma pentru aprobare. Oricum traficul e nesemnificativ la inceput, deci si veniturile vor tinde spre zero.

In legatura cu tema sunt mai multe topic-uri deschise pe aceast subiect, depinde daca vrei o tema free sau premium. Daca vrei o tema premium cu reducere, periodic postez aici cate un cupon de reducere: Cupoane reduceri MyThemeShop iti sugerez sa citesti si thread-ul deschis de Tom pentru a intelege cum poti gasi mai usor informatiile deja prezente pe forum: Cum CAUTATI informatii utile in Forumul SEOPEDIA?
    Ma gandesc sa utilizez o tema free, exista sute de teme free dragute. Nu prea am bani de cheltuit deocamdata decat pe articole.
    Imi puteti recomanda niste technici astfel imcat sa fie acceptat relativ rapid?
    Multumesc.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de SKYZZ0 Vezi Post
    Ma gandesc sa utilizez o tema free, exista sute de teme free dragute. Nu prea am bani de cheltuit deocamdata decat pe articole.
    Imi puteti recomanda niste technici astfel imcat sa fie acceptat relativ rapid?
    Multumesc.
    Din propria experienta cum am mentionat si mai sus, continutul de calitate este cheia. Evident exista si alte tehnici sau strategii, dar pentru mine cea cu continutul a functionat. Nu te concentra sa faci totul rapid, gandeste pe termen lung si calitativ, degeaba te aproba in doua zile, traficul oricum o sa fie nesemnificativ la inceput.

Iti recomand sa citesti cat mai atent TOS-ul lor de la cap la coada, sa nu te trezesti cu surprize neplacute ulterior.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Recent am activat dupa lupte seculare un cont pe tri house boat[dot]info si nu am inteles nimic, in general totul merge ok cu o tema responzitive, 30 de articole minim, desi am vazut si cu 15 rezolvat. Cum spune Mihai ai grija despre ce scrii si cum scrii, pune sitemap, contact etc. Articole peste 300 cuvinte, nu excesiv SEO si merge la sigur. Inteleg ca totusi Romania e trata diferit in functie de nisa, uneori vor vechime la domeniu, alteori sub o luna si merge. Rabdare!

MrBogdan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Cum a spus si Rapsodia, cred ca la noi conteaza si nisa site-ului, stiu cont aprobat pe site cu vechime de aprox o luna si undeva la 10 articole, unice bineinteles.

In general cred ca cel mai mult conteaza continutul, posibil sa tina cont si daca ai ceva trafic si de comportamentul vizitatorilor pe site-ul tau, nu cred ca da bine daca >80% din utilizatori ce vin din Google de ex iti parasesc site-ul dupa 2-3 secunde.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de MrBogdan Vezi Post
    Cum a spus si Rapsodia, cred ca la noi conteaza si nisa site-ului, stiu cont aprobat pe site cu vechime de aprox o luna si undeva la 10 articole, unice bineinteles.

In general cred ca cel mai mult conteaza continutul, posibil sa tina cont si daca ai ceva trafic si de comportamentul vizitatorilor pe site-ul tau, nu cred ca da bine daca >80% din utilizatori ce vin din Google de ex iti parasesc site-ul dupa 2-3 secunde.
    Bine punctat, eu am aplicat mereu doar cand erau cel putin catvea keywords in WMT, sa zicem 10 minim.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Aprobarea contului AdSense - Sfaturi
    De Rapsodia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 3rd May 2015, 14:48
  2. Caut Blog Pentru Aprobare Cont Adsense
    De Zoly în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th March 2015, 22:29
  3. directoare cu aprobare rapida
    De razva în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10