Google aproba foarte greu azi AdSense pe site-uri, dupa criterii stiute numai de ei. Mai incearca, pana la urma poate ai noroc!
Google aproba foarte greu azi AdSense pe site-uri, dupa criterii stiute numai de ei. Mai incearca, pana la urma poate ai noroc!
Ultima modificare făcută de Nichita; 19th February 2016 la 19:00.
nu cred ca asta e cauza. Mai degraba contentul nu pe placul lor. Nu e suficient de roz...
Buna,
De curand chiar mi-au aprobat Adsense pe un site roz
Cred ca ar trebui sa tii cont ca programul Adsense are legatura strict cu banii. Adica e doar un business si daca nu-ti aproba site-ul inseamna ca nu vad beneficiile in a colabora cu tine, strict din punct de vedere financiar. Ti-au mai spus si alte persoane in topic, ca sa te ia in seama, trebuie sa le arati ca pot sa castige niste bani cu ajutorul site-ului tau. Tu in momentul de fata ai facut cerere sa te aprobe fara sa ai trafic organic din Google (asa am inteles din ce ai spus, sper ca nu gresesc), site-ul tau fiind pe o nisa care nu atrage trafic organic, din Google.
Mie mi-au aprobat site cu vreo 15 - 20 de pagini, cu trafic mic, de vreo 1000-2000 vizitatori/saptamana, dar doar trafic organic, pe o nisa care merge monetizata cu Adsense. Nu mi s-a parut ca ar aproba greu.
Daca as fi in locul tau, eu as adauga o categorie pe blog care sa aduca ceva vizitatori din Google si abia apoi as face din nou cerere pentru aprobarea contului. Succes!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)