nu vreau sa fac reclama cu numele saitului dar daca este cineva sa ma ajute cu pasii ce trebuie sai urmez as fi bucuros![]()
nu vreau sa fac reclama cu numele saitului dar daca este cineva sa ma ajute cu pasii ce trebuie sai urmez as fi bucuros![]()
Cum adica a disparut? L-a papat Bau Bau? Nu mai exista deloc pe server? Ti-a disparut din cautarile Google? Da mai multe detalii si poate se gaseste cineva sa te ajute.
In alta ordine de idei, prima ta postare trebuia sa fie aici :Prezentare forumisti![]()
Ofer servicii de content writing !
Am-i cer scuze nu vreau sa supar pe nimeni nu cunosc regulile forumistilor nici cunostinte avansate nu am de programare este pe server il gasesc doar daca scriu adresa completa.
Da bucuros de raspuns ,site-ul era primul la cautare si pe parcursul a aprox 2 saptamani se tot indeparta pagina cu pagina pana cand google nu la mai gasit .
Cel mai probabil ai fost penalizat. Ai facut o prostioara si nu ii place lui Google. Care este domeniul site-ului tau?
Pot pune numele site-ului fara sa supar pe cineva?
Este vorba despre un magazin on line.ro
Poti pune numele fara link. Nu cred ca se supara nimeni . site.ro....
discountelectronice.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)