Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Metode de a-ti aduce in mod gratuit traffic

bogdy23 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th November 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    69
    Putere Rep
    0

Implicit Metode de a-ti aduce in mod gratuit traffic

Buna ,

Vorbind strict de facebook in afara de a posta pe grupuri mai exista si alta metoda de a te promova pe gratis?
    Ce este un social bookmark tot aud de el dar nu stiu ce insemana wikipeida nu o fost de prea mare ajutor.
    Lasand seo la o parte si blogging-ul ce alte metode gratuite mai sunt de a te promova?
    Multumesc

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    30
    Posturi
    152
    Putere Rep
    22

Implicit

SEO este gratis, dar costa timp, la fel si bloggingul si orice altceva. Daca nu vrei sa plătești cu bani atunci plătește cu timpul tau, dar daca vrei sa ai rezultate rapide, atunci nu mai iti folosi timpul aiurea pentru a invata si scoate banii și plătește. Social media este la putere, dar nu uita si de seo. Ce vrei sa promovezi?

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    45
    Posturi
    391
    Putere Rep
    21

IulianCaz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    30th March 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    38
    Putere Rep
    21

Implicit

Nu mi-aș pierde timpul cu social bookmark decât prin metode automate, folosite cu moderație.. sau pt site-uri care nu se promovează pe motoare de căutare. Ideea este că Google a devenit mai deștept (și devine de la an la an) și identifică link-urile din site-uri precum reddit/stumbleupon cu valoare foarte mică, ba chiar negativă în cazuri de spam. O altă problemă ar fi rata de bounce a traficului venit de aici. Pe astfel de platforme stau de obicei oameni care pierd vremea pe internet și care nu convertesc. Depinde și scopul site-ului tău. Ca să-ți dau un exemplu mai concret.. site-uri precum break.com/collegehumour.com vor avea un succes mai mare folosind social bookmarking, în timp ce amazon nu.

În cazul în care site-ul tău este valid pentru această metodă, cea mai ușoară metodă de a face rost trafic relevant din social media, în mod gratuit, ar fi să: 1. identifici competiția; 2. identifici articolele lor populare; 3. adaptezi la site-ul tău și aduci ceva în plus față de articolele lor; 4. creezi un titlu pe care știi că se va da click (vezi realitatea.net);

De fapt, dacă stau bine să mă gândesc asta merge întotdeauna: găsește ce se caută și crează pe baza lui ceva folositor și mai bine documentat decât celelalte rezultate. Din experiență, nu dă greș.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Pune si mie un articol pe mediafax.ro daca SEO este gratis. Dau eu o bere candva.

Citat Postat în original de koobie Vezi Post
    SEO este gratis, dar costa timp, la fel si bloggingul si orice altceva. Daca nu vrei sa plătești cu bani atunci plătește cu timpul tau, dar daca vrei sa ai rezultate rapide, atunci nu mai iti folosi timpul aiurea pentru a invata si scoate banii și plătește. Social media este la putere, dar nu uita si de seo. Ce vrei sa promovezi?
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    426
    Putere Rep
    26

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Din ce am intalnit eu in scurta mea trecere prin SEO am constatat ca sunt doua tipuri de SEO: SEO cu buget suficient, facut de placere si SEO cu buget insuficient facut de nevoie.
    Nu voi vorbi despre SEO cu buget pentru ca tocmai a subliniat 2dor partea aceasta ci despre SEO cu buget insuficient facut de nevoie.
    Sunt diverse tipuri de baieti care considera ca fac afaceri ce nu au bani nici sa isi scoata masina din service. Vor profit mare cu investitie aproape de zero, vor SEO garantat pe o suma de cateva sute de euro.
    In cazul acestor indivizi se face SEO pe chinuiala: se fac bloguri, se cumpara articole pe bloguri de 2 bani(7-8 euro), se fac piramide, se fac semnaturi pe forumuri, se spameaza tot ce se poate, se rupa orice sursa de relavanta gratuita in doua. La SEO asta nu prea se poate garanta decat sandbox. Asta inseamna SEO gratuit.

Eu am renuntat la a mai oferi astfel de servicii. Prefer un social media curat deca un SEO spam de c***t.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ca si un update la postul de mai sus.

SEO nu este gratis! Pentru neinitiati, inscrierea in directoare si un share pe facebook sunt metode gratuite dar nu asa functioneaza SEO. Daca ai un blog pe care scrii chestii pe care nu intereseaza pe nimeni si vrei sa ajungi pe prima pagina pe cuvantul "cum sa faci SEO gratis, 5 metode incredibile, click aici acum, o sa cazi pe jos daca nu dai click" ai sanse foarte mari ca dintr-un link sa ajungi top 1. Dar cand ai de ridicat cuvinte de genul "asigurari RCA", inscrierea in directoare este o pierdere de timp, cand pe prima pozitie este eMAG.ro. Oare emag in cate directoare si-a inscris site-ul?

SEO trebuie privit ca un business, daca vrei sa faci bani din SEO, trebuie sa investesti bani. Daca vrei gratis, o sa obtii clienti egali cu suma investita.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

bogdy23 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th November 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    69
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de AlexMar Vezi Post
    Din ce am intalnit eu in scurta mea trecere prin SEO am constatat ca sunt doua tipuri de SEO: SEO cu buget suficient, facut de placere si SEO cu buget insuficient facut de nevoie.
    Nu voi vorbi despre SEO cu buget pentru ca tocmai a subliniat 2dor partea aceasta ci despre SEO cu buget insuficient facut de nevoie.
    Sunt diverse tipuri de baieti care considera ca fac afaceri ce nu au bani nici sa isi scoata masina din service. Vor profit mare cu investitie aproape de zero, vor SEO garantat pe o suma de cateva sute de euro.
    In cazul acestor indivizi se face SEO pe chinuiala: se fac bloguri, se cumpara articole pe bloguri de 2 bani(7-8 euro), se fac piramide, se fac semnaturi pe forumuri, se spameaza tot ce se poate, se rupa orice sursa de relavanta gratuita in doua. La SEO asta nu prea se poate garanta decat sandbox. Asta inseamna SEO gratuit.

Eu am renuntat la a mai oferi astfel de servicii. Prefer un social media curat deca un SEO spam de c***t.

Uite mai am o intrebare am facut cursul OMA al google atuncea am invatat bazele google adwords.Si am facut pe mercador un anunt gratuit mam dus la cateva cunostinte si le-am spus ca le fac campanii si mare mi-a fost mirarea cand mi-au spus de ce sa risc banii mei pe o promovare pt o persoana fara experienta pune tu banii si atunca am ramas perplex.Cum as putea sa incep cu serviciile de PPC mai ofera google un buget gratuit de 100 de lei?

AcaFeLLas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    24th December 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    31
    Putere Rep
    20

Implicit

Nu o sa investeasca nimeni bani in Google Adwords prin tine pentru ca nu ai experienta, nu ai un portofoliu. Incearca sa gasesti prieteni sau rude care au un magazin online si spune-le ca tu le faci reclama pe Google de 200 lei cu doar 50 de lei. In timp iti creezi un portofoliu, prinzi experienta, vezi ce reclama sunt profitabile, vezi ce greseli faci, de ce nu vin conversii. Am facut si eu cursul de la OMA, dar mare lucru ce s-a facut acolo stiam deja, am aflat si chestii noi, dar singur trebuie sa inveti.

Vezi ca ONG-urile primesc gratuit 10.000 euro lunar de la Google ca sa le faci reclama pe Google Search. Este un program, nu stiu exact cum se numeste, dar cu o cautare pe Google vei gasi. Cauti un ONG de la tine din oras care habar nu are de treaba asta, tu le spui cum sta treaba, iar in schimb te ocupi de contul lor de Adwords si inveti o gramada de lucruri.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

AlexMar si 2dor au explicat exact cum stau lucrurile. Online evolueaza foarte repede, seo de acum 5 ani nu mai este. Google face modificari calculate, ne obliga pe toti sa jucam in hora lui, iar cei care cred ca daca stau pe bara = danseaza, se inseala.

Peste 5 ani, nu o sa mai vorbim efectiv de seo, seo este o parte din promovarea online (online marketing) si acolo este o "paine de mancat". Promovarea prin Social Media este ce era seo acum 5 ani, mai o "smecherie", o "maslina", un mic spam etc. In 1-2 ani o sa se schimbe complet si SM. O sa apara altceva, asa ca trebuie sa ai viziune daca vrei sa faci promovare online.

SEO este extrem de simplu, trebuie doar sa-ti permiti!

Clientii seo cu "ieftin" sunt cei care va incurca, nu va ajuta. Munciti sa gasiti "smecherii" sa copiati de la altii, timpul trece, nu faceti bani si nu evoluati. Uite asa faci 35-40 ani si inca te ocupi de gainarii.

PPC este si el important, mult mai importat fata de seo. Cum google adauga 4 ads + 3 location, ppc devine un canal extrem de important. Un loc 3 organic (care la prima vedere pare bun), este mai exact loc 10!

Dar serviciile de PPC sunt in agentii, clientii in cautarea de ieftin, nu-si permit ppc.

Sper ca ti-am raspuns in acelasi timp si la postul deschis de tine cu "mai e loc".

@acafellas, ai inteles gresit programul pentru ONG. Poti sa ai si 100.000 euro, cand tu optimizezi cautarile pe "autism". Un expert PPC are 10 clienti lunar cu bugete de minim 3000 euro fiecare pe nise grele (competitie). Acolo poti sa spui ca inveti si ai un portofoliu.

Este similar seo. Degeaba ai tu 10 clienti seo cu rezultate foarte bune pe "pantofi rosii cu dantela", cand clientul tau cauta servicii pentru "pantofi dama".
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum sa ai un website care iti aduce clienti noi pe pilot automat
    De IulianC în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 18th September 2015, 20:41
  2. Udemy GRATUIT How To Generate Traffic Online
    De CalinB în forumul Utile
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th November 2014, 22:45
  3. Caut persoana care ma poate aduce si mentine pe prima pagina a lui G.
    De valentino în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 12th February 2013, 13:31
  4. Platesc pentru cine-mi aduce utilizatori pe site
    De gigipok în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 23rd June 2008, 17:11
  5. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th May 2008, 11:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte