21st January 2016, 12:33
2 out of 2 members found this post helpful.
Pune si mie un articol pe mediafax.ro daca SEO este gratis. Dau eu o bere candva.

Postat în original de
koobie
SEO este gratis, dar costa timp, la fel si bloggingul si orice altceva. Daca nu vrei sa plătești cu bani atunci plătește cu timpul tau, dar daca vrei sa ai rezultate rapide, atunci nu mai iti folosi timpul aiurea pentru a invata si scoate banii și plătește. Social media este la putere, dar nu uita si de
seo. Ce vrei sa promovezi?
21st January 2016, 14:04
2 out of 2 members found this post helpful.
Din ce am intalnit eu in scurta mea trecere prin SEO am constatat ca sunt doua tipuri de SEO: SEO cu buget suficient, facut de placere si SEO cu buget insuficient facut de nevoie.
Nu voi vorbi despre SEO cu buget pentru ca tocmai a subliniat 2dor partea aceasta ci despre SEO cu buget insuficient facut de nevoie.
Sunt diverse tipuri de baieti care considera ca fac afaceri ce nu au bani nici sa isi scoata masina din service. Vor profit mare cu investitie aproape de zero, vor SEO garantat pe o suma de cateva sute de euro.
In cazul acestor indivizi se face SEO pe chinuiala: se fac bloguri, se cumpara articole pe bloguri de 2 bani(7-8 euro), se fac piramide, se fac semnaturi pe forumuri, se spameaza tot ce se poate, se rupa orice sursa de relavanta gratuita in doua. La SEO asta nu prea se poate garanta decat sandbox. Asta inseamna SEO gratuit.
Eu am renuntat la a mai oferi astfel de servicii. Prefer un social media curat deca un SEO spam de c***t.
21st January 2016, 14:18
1 out of 1 members found this post helpful.
Ca si un update la postul de mai sus.
SEO nu este gratis! Pentru neinitiati, inscrierea in directoare si un share pe facebook sunt metode gratuite dar nu asa functioneaza SEO. Daca ai un blog pe care scrii chestii pe care nu intereseaza pe nimeni si vrei sa ajungi pe prima pagina pe cuvantul "cum sa faci SEO gratis, 5 metode incredibile, click aici acum, o sa cazi pe jos daca nu dai click" ai sanse foarte mari ca dintr-un link sa ajungi top 1. Dar cand ai de ridicat cuvinte de genul "asigurari RCA", inscrierea in directoare este o pierdere de timp, cand pe prima pozitie este eMAG.ro. Oare emag in cate directoare si-a inscris site-ul?
SEO trebuie privit ca un business, daca vrei sa faci bani din SEO, trebuie sa investesti bani. Daca vrei gratis, o sa obtii clienti egali cu suma investita.