19th January 2016, 21:49
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
SERGIUx
Este vorba despre un site de prezentare si ca sa tzin mai mult lumea pe site am hotarat sa adaug un forum
Nu stiu cine crezi tu ca o sa stea pe acel forum. Vei fi spamat in draci de tot felul de boti si indieni. Ma gandeam ca ai vreun proiect cu trafic masiv si vrei sa ii adaugi un forum. Daca e site de prezentare... nu prea ai ce sa faci cu forumul...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
19th January 2016, 22:06
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
SERGIUx
Edit: Despre ce spam ar fi vorba daca postarea pe forum se face doar cu inregistrare?
Ce ii opreste sa se inregistreze?
Va trebui ca cineva sa se ocupe de moderarea forumului si de curatarea de spammeri. Vei primi linkuri spam catre diverse profile, create pentru a ridica alte siteuri etc.
Nu stiu care e scopul tau, dar poti adauga sectiune de comentarii / blog pentru a vedea cum se comporta utilizatorii respectivi. Tu crezi ca respectivii isi vor crea cont ca sa discute, dar pe ce te bazezi?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un
audit SEO complet. :)
19th January 2016, 22:06
In primul rand nu vad sensul sa ai integrat utilizatorii de wp cu forumul, presupun ca nu vrei sa lasi pe toata lumea sa puna articole pe site. Ce functii ar putea avea utilizatorii formului pe site-ul de prezentare?
Apoi daca site-ul de prezentare e comercial - servicii/produse - cam greu sa tii utilizatorii acolo, vor veni cei care sa se planga sau spammeri.
19th January 2016, 22:28
Am avut o experienta de genul si as putea sa iti dau cateva detalii. Candva am atasat un forum vbulletin unui site facut in wordpress, dar nu pentru a tine oamenii mai mult pe site ci pentru a folosi un sistem de useri (cel al forumului) ce parea mult mai flexibil decat ce imi oferea wordpressul. Nu am incercat niciodata sa interconectez userii de pe cele doua platforme (cu alte cuvinte un user de pe forum nu a avut posibilitatea de a publica ceva pe site), dar imi amintesc ca acest lucru se putea face cu un plugin care se numea "vbulletin wordpress bridge" sau ceva de genul asta (sigur ceva cu bridge). Ce am facut insa a fost sa integrez sistemul de useri peste tot in partea vizibila a site-ului, oferindu-le drepturi preferentiale in anumite zone ale site-ului, inlocuind complet sistemul de comment-uri etc. Ce m-a deranjat, asa cum mentiona si altcineva mai sus, a fost lupta continua cu spamul, si asta in conditiile in care vbulletin este o platforma platita, cu tot felul de pluginuri si moduri, iar aprobarea conturilor am decis sa o fac manual pentru ca niciun sistem de captcha nu facea fata. In cele din urma administrarea forumului s-a dovedit mult prea pretentioasa si am renuntat la aceasta solutie, desi muncisem ceva la integrarea forumului in site. Recomandarea mea ar fi sa apelezi la un forum doar daca ai nevoie de un forum, altfel sunt sigur ca vei gasi alte idei pentru a tine oamenii pe site.