Am o discutie de cateva zile cu o forma de hosting, desi sunt programator nu pot spune ca excelez pe partea de online + hosting. Dar totusi, avem un kit de instalare WP, il copiem pe site este ok. Instalam un subdomeniu si desi la instalare domeniu nu a aparut www la site, la subdomeniu automat se incarca www in fata, iar problemele apar cand copii baza de date veche. Evident ca nu merge, ceea ce vreau sa stiu este ce trebuie facut in astfel de situatii?
Pe scurt de ce cu acelasi kit domeniul se instaleaza fara www in fata si de ce la subdomenii apare acest www [ problema ce este greu de depasit la login, datorita redirectarii pe baza bazei de date vechi, fara www. Sper ca am fost destul de explicit ca sa intelegeti problema, poate s-au mai intalnit si altii cu ea.
PS: daca incerc sa scap de www din cPanel WP nu mai merge nimic!
PS1: intre timp vad ca unul din subdomenii si-a revenit singur, poate fi ceva legat de propagare DNS, etc? Nu stiu daca pentru un subdomeniu mai trebuie sa se propage ceva, avand in vedere ca domeniul principal este on de ceva vreme.

Răspunde cu citat