Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 38 din 38

Subiect: Ne putem ajuta reciproc cu cateva pareri? Eu am cateva intrebari referitor la Adsense

cmghostbuster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Si ca sa te fac sa intelegi si mai bine ca vad in articol scrie de 15 milioane de utilizatori ca ar folosi extensia Adblock..pai 15 milioane din vreo 2 miliarde 500 milioane e fix un ac in carul cu fan. Cam 2 miliarde 500 milioane de utilizatori folosesc netul anual...Plus ca cei 15 milioane care au deja adblock iti spun ca nu sunt din Romania. Sunt din tari mult mai dezvoltate si mai educate in era tehnologica

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Oare ce se va intampla daca producatori ca Apple si Samsung ar adopta decizii similare?

Pentru @cmghostbuster - Quick Facts (June 2015):

Ad blocking estimated to cost publishers nearly $22 billion during 2015.
    There are now 198 million active adblock users around the world.
    Ad blocking grew by 41% globally in the last 12 months.
    US ad blocking grew by 48% to reach 45 million active users in 12 months up to June 2015.
    UK ad blocking grew by 82% to reach 12 million active users in 12 months up to June 2015.

https://blog.pagefair.com/2015/ad-blocking-report/

Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de cmghostbuster Vezi Post
    Nu inteleg de ce insistati cu Adblock ca se regaseste si pe Assus nu stiu ce.
    Personal lucrez in IT! Desi cred ca am mai spus asta pe undeva si cu riscul de a ma repeta, cred ca peste 50% din calculatoarele care imi intra in service au adblock! Insist deoarece este unul din motivele principale ale sacaderii veniturilor Adsense, pe langa faptul ca si reclamele sunt prost platite! Ieri de exemplu am avut 4 calculatoare in service, 2 aveau adblock...

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Ok imi retrag cuvintele atunci . Asa o fi or avea aproape toti instalat adblock sau vor avea in curand. Poate am fost asa reticent la afirmatia voastra pentru ca eu pur si simplu urasc adblock si chiar n-am chef sa-l instalez si intram si pe site-uri tata unde imi sareau 4-5 pop-upuri la fiecare descarcare sau accesare dar le inchideam cu rabdare. Adblock tot nu instalez Oricum sunt sigur ca o sa vina cu o solutie cei de la Google sau ar trebui Nu cred ca le convine sa nu le mai fie afisate scripturile pe site-urile publisherilor. Sunt totusi sume mult prea mari pe care le vor pierde + ca adblock din ce stiu( repet nu l-am isntalat nu stiu ) e gratis asa ca nu vad ce ar avea de castigat. Poate ii cumpara Adsense pe cei de la Adblock si fac in asa fel incat anumite tipuri de reclame sa fie evitate de adblock

Infrasunete este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    65
    Putere Rep
    20

Implicit

Adblock-ul a aparut tot din cauza publisherilor. Daca n-ar fi facut abuz de reclamele alea si le-ar fi folosit cu bun simt, astfel incat sa nu te invadeze si sa-ti intre in ochi la propiu, n-ar fi folosit nimeni nici un fel de extensie. Nu deranjeaza pe nimeni reclamele cata vreme nu sunt asa intruzive. Insa amatorii de bani rapizi n-au vrut sa inteleaga asta.

Alta chestie, la munca folosesc o tableta pt net pe care ascult muzica. Inteleg youtube-ul dar sincer, e de tot rahatul sa asculti un album de muzica rap de exemplu si aproape la fiecare piesa in loc sa intre beatul si vocea sa auzi asa un pian si o voce suava de femeie care-ti vorbeste de tampoane sau ceva. Iti strica tot filmul. Da, stiu, beneficiez de serviciul ala gratuit si asta e pretul care trebuie platit, totusi, mai mult discernamant n-ar strica.

Probabil ar trebui gasita o solutie de mijloc ca sa aiba ambele parti de castigat.

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de cmghostbuster Vezi Post
    Ok imi retrag cuvintele atunci . Asa o fi or avea aproape toti instalat adblock sau vor avea in curand. Poate am fost asa reticent la afirmatia voastra pentru ca eu pur si simplu urasc adblock...
    Nici noi nu-l iubim, insa multi altii, da! Daca citeai comentariile de la articolul ala cu Asus de l-am pus mai sus, vedeai ca sunt unii care deja au desfacut sampania!

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Salut revin cu o intrebare la aceasta postare. Are cineva idee ce reprezinta acele clickuri si de ce la 84 de clickuri la videos este venit 0 ?
    adsense.jpg

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    28

Implicit

Foloseste un plugin WP sa "oblige" intr-un fel userii sa dezactiveze adblock-ul...ala este problema.
    Ma uit la frecvent la Clipuri/Trailere/Filme si castig bani in timp ce scurtez link-uri.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cateva intrebari adsense
    De iulipwnz în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th July 2015, 09:14
  2. Cateva intrebari
    De piciu1993 în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 18th June 2013, 09:45
  3. Cateva intrebari despre Adsense
    De RandomHero în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9