Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 38

Subiect: Ne putem ajuta reciproc cu cateva pareri? Eu am cateva intrebari referitor la Adsense

Afișare hibrid

cmghostbuster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Bine Prometeu are instalat adblock Mariuca de 50 de ani de catre fiul ei dar sunt convins ca tanti Geta de 45 nu are. Din ce observ uitandu-ma la extensii in chrome, adblock e instalat sa zicem pe maxim 500.000 calculatoare si cu siguranta ca nu sunt toti romani. View image: ddggh Deci procentajul cu utilizatori care au adblock in ro este destul de mic imi sustin ideea pana la capat. Asadar nu adblock ar fi problema. Chiar daca sa zicem din 3000 de vizite pe zi pierzi 200 care au adblock, 200 e un numar prea mic pentru a destabiliza asa drastic veniturile.

MariusS este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    22nd February 2014
    Posturi
    75
    Putere Rep
    24

Implicit

Parerea mea e ca adsense pur si simplu plateste enorm de slab... nu neaparat ca nu ai vizite sau au userii adblock, ci pur si simplu plateste enorm de slab.

Eu am testat mult pe mobile... am avut integrat in aplicatii de mobil admob(aka google adsense) pentru mobile... si ca sa intelegi cat de slab plateste iti dau exemplu propriu si personal: cu adsense deabia am facut 60 euro din reclame si click si in aceleasi aplicatii (rulam in paralel si alta firma de reclame pentru monetizare) am facut 600$+. Bineinteles ca am refacut in final aplicatiile si am renuntat la porcaria de google. Arata si altfel aplicatiile acum... mult mai profi si mai faine fata de cum aratau inainte cu reclamele alea (ocupau spatiu).

Daca ar fi sa dau un sfat ti-as spune sa cauti sa monetizezi site-ul altfel si nu cu google. Cine a testat si cu site-uri si cu mobile s-a convins de asta... pe mobile se platesc reclamele incredibil de bine... google tot slab plateste. Asta spune multe. E propria mea experienta, tu ia ce ti se potriveste

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Apropo le-am dat mesaj astora de la adnow acum referitor la cateva zile pentru ca eu am impresia ca ma trag in piept la venituri si mi-au raspuns la ziua respectiva ca veniturile sunt asa. 96 click-uri Romania - 0.03 $ per click
    2 click-uri Spania - 0.05 $ per click
    5 click-uri Italia - 0.06 $ per click
    9 click-uri Germania - 0.04 $ per click
    2 click-uri Danemarca - 0.003 $ per click
    2 click-uri Franta - 0.003 $ per click
    2 click-uri Olanda - 0.003 $ per click
    4 click-uri R.Moldova - 0.003 $ per click
    6 click-uri Belgia - 0.003 $ per click
    3 click-uri Austria - 0.003 $ per click

Intrebarea mea este. A scris cumva gresit cifrele alea cu 0.003 la tari precum olanda,franta , belgia, austria?) pentru ca e imposibil frate 0.003 $ e o suma inexistenta nu stiu daca exista banuti pentru asa ceva :/

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de cmghostbuster Vezi Post
    Apropo le-am dat mesaj astora de la adnow acum referitor la cateva zile pentru ca eu am impresia ca ma trag in piept la venituri si mi-au raspuns la ziua respectiva ca veniturile sunt asa. 96 click-uri Romania - 0.03 $ per click
    2 click-uri Spania - 0.05 $ per click
    5 click-uri Italia - 0.06 $ per click
    9 click-uri Germania - 0.04 $ per click
    2 click-uri Danemarca - 0.003 $ per click
    2 click-uri Franta - 0.003 $ per click
    2 click-uri Olanda - 0.003 $ per click
    4 click-uri R.Moldova - 0.003 $ per click
    6 click-uri Belgia - 0.003 $ per click
    3 click-uri Austria - 0.003 $ per click

Intrebarea mea este. A scris cumva gresit cifrele alea cu 0.003 la tari precum olanda,franta , belgia, austria?) pentru ca e imposibil frate 0.003 $ e o suma inexistenta nu stiu daca exista banuti pentru asa ceva :/
    Eu tot nu inteleg de ce nu va axati pe AdSense, targetat pe tari ? Uite o statistica la peste 1000 K Clics:

cliks.png
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Fratilor astia au luat-o razna rau de tot cum ma sa dai 0.003 $ la click? Nu e nici macar o mie de lei (banuti d-aia) e de zece ori mai putin nici nu stiu sa pronunt valoarea asta Wtf.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

MariusS pai si ce alte modalitati de monetizare sunt in afara de adsense adnow ..revenuehits...

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Cum adica targetat pe tari Rapsodia ? Putin mai explicit daca se poate . Eu acum am blocat vreo 188 de reclame din Ads(Ad review center) ce mi s-a parut mie mai putin folositor si care faceau doar reclame vizuala si nu iti inspirau nimic si le-am lasat pe cele de genul "Reduceri de 40% Vezi mai multe". Acum sa vedem in urmatoarele zile o sa postez daca vad o schimbare inm bine.
    Edit: ce nu inteleg e ca desi am blocat toate reclamele 336x280 si 300x250 cu World of Warships Joaca Gratuit bla bla...vad ca tot imi apar :/ Poate mai dureaza pana inceteaza sa mi le mai livreze..

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.790
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de cmghostbuster Vezi Post
    Cum adica targetat pe tari Rapsodia ? Putin mai explicit daca se poate .
    Adica excursii praga, restaurante roma, etc....
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Pami este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    402
    Putere Rep
    37

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Nu inteleg de ce insistati cu Adblock ca se regaseste si pe Assus nu stiu ce. Va asigur eu ca sunt mult mai multe pc-uri fara adblock fata de cele cu adblock. Muuult mai multe. Pami Asus nu e totul stii mai sunt multe alte sa le spunem firme de laptopuri Toshiba, Lenovo, HP, Acer etc si multe alte placi de baza pt destkopuri precum gigabyte, Asrock etc...deci poate sa implementeze Asusu si pe mama omida ca implementeaza degeaba. Sa nu mai spun ca majoritatea vizitelor in ziua de azi vin de pe device0uri ca mobile si/sau tableta iar acolo Asus nu e deloc majoritar. Asadar cui ii pasa ca implementeaza Asus Adblock . Nu ma intelege gresit nu o zic cu rautate, vreau doar sa te fac sa intelegi ca e fix 0 ceea ce face Asus si ca reprezinta o cifra nesemnificativa utilizatorii cu Adblock si/sau Asus din marea de utilizatorii ce navigheaza zilnic pe net.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cateva intrebari adsense
    De iulipwnz în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th July 2015, 09:14
  2. Cateva intrebari
    De piciu1993 în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 18th June 2013, 09:45
  3. Cateva intrebari despre Adsense
    De RandomHero în forumul Adsense
    Răspunsuri: 9