Nu era mai simplu in forum sa ai o sectiune de vanzare/cumparare?
am si acolo
Salut. Sper ca. Nu o să te superi de ce o să zic. Site-ul e la fel ca alte 100 , nimica nou. Ar trebui să modifici temă să fie unicata. Cu un astfel de site e foarte greu. Dacă ai bani să învestești în publicitate o să te ajute foarte mult. Nu mă refer să cumperi 1-10 bannere sau linkuri, trebuie ceva mai mult să zic așa, publicitate pe site-uri mari în special cele de Știri vezi: ProTv, KanalD, RomaniaTv. Dacă nu o să faci ceva de genu nu ai nici o șansă cu el. Oricum eu îți doresc baftă și nu te da bătut.
Am intrat de pe mobile si surpriza, nu e optimizat. Asta este primul lucru. A avea un site nu inseamna ca e bun si de promovat.
Incearca sa il pui la punct, mai bine-l faci pe domeniu propriu, sa nu depinda de acel forum. Sunt teme pentru platforma respectiva optimizate pentru mobile.
Dupa ce il pui la punct, ii faci o identitate, atunci incepi sa il promovezi. De promovat e simplu, e super nisat iar asta este in avantajul tau. Grupuri dedicate pasionatilor de fotografie, fotografi, bloguri de nisa, forumuri de asemanatoare cu al tau, facebook si google adwords.
Cu Okazii.ro lajumate.ro şi olx.ro piaţa este 3 sferturi ocupată dar sincer mi-aş dori să acaparezi tu restul de 25%good luck !!!
cum vi se pare tema asta? Osclass Premium Themes | IBthemes.com
stiti cumva termene conditii si preturi practicate de catre olx pentru firme? adica cred ca daca exista un magazin care are sute de produs de adaugat termenele sunt diferite
Eu aș face niște sugestii privind culorile terne ale site-ului, pe care eu nu le văd tocmai de bun augur.
Desigur, nu-ți dorești să ai un site gen circ, dar parcă nici așa de liniar din punct de vedere coloristic. Umblă un pic la logo, dă-i un pic de culoare și evită clișeele de tipul camera foto stilizată (pe care majoritatea site-urilor foto related o au). Apoi, fă ca fiecare secțiune să fie bine delimitată și ca tot site-ul să nu pară o versiune a unuia din 1996.
Desigur, este doar o părere, dar ca fotograf, îți zic că m-ar atrage mai mult ceea ce-am zis mai sus.Succes!
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
http://market.forumdefotografie.com/.../homeimage.jpg , imaginea aceasta nu imi place si nu cred ca place multora. Pe langa aspectul de design care nu scoate in evidenta mai deloc faptul ca este un site de anunturi pentru pfotografi-sa zicem, mai ai de tradus.
As recomanda dispunerea anunturilor din homepage grgid by default, nu lista.
In rest imi place, o tema cu un design curat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)