Salut,
Gresesc cu ceva daca intr-un articol de 300 - 350 cuvinte introduc acelasi link extern de 3 ori?
Salut,
Gresesc cu ceva daca intr-un articol de 300 - 350 cuvinte introduc acelasi link extern de 3 ori?
Ultima modificare făcută de Nichita; 14th December 2015 la 16:11.
De ce sa fortezi pe cineva sa vada link-ul tau de atatea ori? pe mine unul ma deranjeaza lucrul acesta, cel mult de 2 ori ar fi ok.
Sau poate ca omul face afiliere si vrea sa puna 3 butoane mari in articol " vezi pretul aici" " cumpara de aici " " vezi cat costa "![]()
Ofer servicii de content writing !
Da, este o greseala. Acum 8-10 ani se practicau astfel de campanii de backlinks, si paginile erau pline cu backlinks catre acelasi url, motiv pentru care google a introdus un update, numit "regula primului link in text ancora". Adica oricate link-uri dai catre acelasi url, de pe o pagina , se va aplica regula primului link in ancora, si se va lua in calcul doar primul link, restul fiind considerate nule ca si valoare/putere (link juice). Practic imparti total de link juice la toate link-urile (interne+externe), iar cele catre aceesi pagina sunt considerate nule ca si valoare de link juice, exceptie facand doar primul link in codul sursa.
Din cate stiu regula se aplica atat pentru linkuri externe cat si cele interne, deci este recomandat sa se evite punerea de link-uri catre aceeasi pagina mai mult decat o data. Desigur, acolo unde regula impune sa pui mai multe linkuri catre aceeasi pagina, este ok sa o faci, dar din punct de vedere seo nu ai nici un castig, ba chiar reduci valoarea de link juice care va fii impartita catre toate linkurile.
Nu exista nici o penalizare, ci doar efectul este aproape acelasi ca si cum ai pune un singur link.
Mai sus ^^^, este din punct de vedere SEO, dar daca discutam despre un LP cu link catre oferte de afiliere sau un shop, atunci desigur regula se schimba deoarece intentia ta este sa ai rata de click cat mai mare.
Si eu cred ca un link ar fi bine, maxim 2.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)