Va salut !
Unde pot gasi backlink-uri cat de cat de calitate pentru un site de inchirieri auto ..
Va multumesc
Va salut !
Unde pot gasi backlink-uri cat de cat de calitate pentru un site de inchirieri auto ..
Va multumesc
Salut,
1.In caz ca vrei sa te prezinti: Prezentare forumisti
2.Let me google that for you
In regulamentul forumului..
Imi cer scuze ... nu o sa se mai intample.
Cred ca intrebarea e retorica. Probabil ai un site in domeniu...->cunosti cel mai kbine nisa comparativ cu cineva care a intrat pe un site de profil poate niciodata sau de 2-3 ori in viata.
Da , ne google te poate ajuta, dar acolo vei gasi printre altele si siteuri care nu vor sa auda de link-ul tau, care ti-ar cere sume mari de bani pe un simplu link, sau care pun doar link-urile prietenilor si nu ii intereseaza de straini.
Ai putea cauta si pe acest forum , la sectiunea "Marketplace"
Exista un subiect activ pe aceeasi tema si cu aproape acelasi titlu, tot pe prima pagina din Subiecte pt incepatori. COncluzia mea e ca nu mai gasesti asa ceva, cel putin nu in mod gratuit.
Eu la concluzia asta am ajuns, anume ca directoarele nu mai sunt o solutie (e mai mare riscul de a fi banat decat beneficiul) si deci ce ramane sunt blogurile (unde tb sa platesti) sau diverse advertoriale care prin natura lor sunt platite... Ma insel? Mai exista si alte optiuni care nu necesita plata? Daca da, care ar fi?
vezi ca am o lista dofollow aici
OK, merci!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)