are rost sa pun un backlink pe un blog pr5 dar care nu sa mai pus continut de mai bine de 1 an pe el ?
are rost sa pun un backlink pe un blog pr5 dar care nu sa mai pus continut de mai bine de 1 an pe el ?
PR nu s-a mai actualizat de mult, deci valoarea lui s-ar putea sa fi scazut la PR0 in realitate.
Ce autoritate are? PA/DA? Asta se actualizeaza o data la cateva luni, deci daca are autoritate cel mai probabil e valoros - cat de cat -
eu cred ca nu am aceiasi problema!
zice PA 29 , DA 98 , vechime 6.6 ani . Referitor la PR poate ma lamuriti : unele siteuri imi afiseaza pr5 altele pr 0 .
Nu va lasati pacaliti. PR-ul conteaza, numai ca go0gle nu-l mai arata actualizat.
In cazul tau, Cris, daca reusesti sa pui backlink-ul in root este foarte bine. Ca nu s-a mai postat continut nu este ceva grav. Verifica site-ul aici si daca are influenta peste 5% este ok. Daca are peste 50% este superb.
Creeaza un articol care sa contina linkul tau. Articolul sa fie full pe index (fara a fi sectionat de <!--more-->). Daca vrei juice si mai mare discuta cu ownerul sa mai adauge pe blogul lui alte doua trei articole prezente pe index, ce sa dezbata aceeasi tema (fara linkuri). Dar articolul care contine linkul tau sa fie primul de sus cand accesezi pagina. Va avea efect la potential maxim pentru o perioada relativ scurta de 2-3 luni daca blogul intra din nou in paragina si nu se va mai posta nimic pe el.
Dupa descrierea ta, e aproape cu siguranta un blog pe wordpress, blogspot sau alta platforma gratuita. Daca am dreptate, cred ca ar trebui sa iei in calcul doar PA, nu si DA, care in mare masura nu reprezinta meritului site-ului in sine ci a platformei pe care e gazduit.
Nu te pot sfatui daca se merita sau nu, daca am dreptate. Daca nu e pe o platforma gratuita, un site cu DA 98 (curat) eu as face tot posibilul sa nu il ratez.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)