Postat în original de
juganc
Am o intrebare legata de internal/external link building.
Se da: un magazin pe o platforma prestashop cu aproximativ 6000 de produse. Doresc sa promovez anumite tipuri de produse care nu apartin neaparat unei categorii anume.
De exemplu rezultatul cautarii pentru domeniu_abc.ro/cautare?controller=search&orderby=position&orderwa y=desc&search_query=inspiron este benfic sa fie promovat? sub un link intern de pe cuvantul "inspiron"?
Stiu ca este mult mai intelept ca de exemplu toate prdusele cu aceasta caracteristica sa fie atribuite unei categorii gen domeniu_abc.ro/inspiron/ care sa fie promovata insa din considerente de munca cred ca ar fi mult mai simpla prima varianta daca este si buna.
Va multumesc
1. nu.
2. da, teoretic inspiron este serie, deci cred ca se poate face abc.ro/inspiron. Nu stiu daca presta stie, dar cs-cart stie. Daca nu stie, cauta un add-on ceva, treci produsele in seria "inspiron", similar brand (dell) si presta trebuie sa-ti genereze pagina de abc.ro/inspiron, unde poti pune si texte.
Spor.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.