Salut,
Site cineva un site mai bun decat Google Adwords. Ma refer la cei care il folosesc pentru a cauta cuvinte cheie. Am inteles ca numarul de cautari lunare afisat de Google Adwords pentru cuvintele cheie cautate nu ar fi tocmai corect.
Salut,
Site cineva un site mai bun decat Google Adwords. Ma refer la cei care il folosesc pentru a cauta cuvinte cheie. Am inteles ca numarul de cautari lunare afisat de Google Adwords pentru cuvintele cheie cautate nu ar fi tocmai corect.
Nu cred ca stie nimeni mai bine decat Google cifrele respective...ei sunt singurii care au acces la ele...
Atunci cum ar trebui sa setez Google Adwords sa obtin niste rezultate cat de cat aproape de realitate.
Momentan cand intru sa caut cate ceva folosesc urmatoarele setari:
Untitled.jpg
Program care sa-ti ofere rezultate mai bune decat Google nu cred ca gasesti, poate pentru longtails exista cateva tool-uri care iti vor oferi o variatate mai mare de cuvinte la rezultate..dar din ce am observat eu acestea au un nr de cautari destul de mic..gen keywordtool.io..Daca iti permiti sa platesti cred ca Moz este cel mai bun,pe langa cuvinte cheie iti ofera si posibilitatea de a face diverse analize ..dar este si f scump..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)