22nd October 2015, 12:06
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
RedJohn
Intrebarile mele sunt:
- Trebuie sa sterg de tot magazinul 1?
- In cat timp se vor dezindexa paginile? si cum grabesc treaba asta?
- Daca fac redirect ce se va intampla cu pozitiile in
SERP ale magazinului 1, dar cu autoritatea lui? vor scadea?
- Exista un avantaj real pt magazinul 2 daca as face treaba asta? Si un dezavantaj pt magazinul 1?
- Sau se merita mai mult sa refac magazinul 1 cu alt CMS, pagini noi/structura noua etc tinand cont ca este destul de autoritar?
Daca ai facut corect redirect 301 de la 1 la 2, mabazinul 1 nu mai apare online, cand pui adresa veche se duce la cea noua.
Cu dezindexarea e greu, depinde de linkurile celui vechi, am site care de aproape un an este cu redirect si tot mai apare in cautari, dar nu ma incurca cu nimic,
Magazinul 1 nu mai este daca ai facut redirect. deci nu te mai intereseaza, evident ca va dispare incet din cautari.
Magazinul 2 va prelua autoritatea si traficul de la primul.
La ultima intrebare caut si eu raspus! 
PS: depinde insa mult si de cum sta magazinul 2 acum, daca e penalizat, s-ar putea sa nu castigi nimic!
22nd October 2015, 12:16
1 out of 1 members found this post helpful.
- Trebuie sa sterg de tot magazinul 1?
Redirectul inseamna ca magazinul 1 nu mai exista si a fost inlocuit de magazinul 2.
- In cat timp se vor dezindexa paginile? si cum grabesc treaba asta?
Depinde de google, poti grabi din WMT.
- Daca fac redirect ce se va intampla cu pozitiile in
SERP ale magazinului 1, dar cu autoritatea lui? vor scadea?
Daca faci redirect, magazinul 2 va fi noul magazin 1.
- Exista un avantaj real pt magazinul 2 daca as face treaba asta? Si un dezavantaj pt magazinul 1?
In functie de profilul de link-uri, magazinul 2 poate fi avantajat. Magazinul 1 nu va mai exista.
- Sau se merita mai mult sa refac magazinul 1 cu alt CMS, pagini noi/structura noua etc tinand cont ca este destul de autoritar?
Te intereseaza pseudo-autoritatea afisata de moz sau banii produsi de magazin?
:)