Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat, e mai bine sa cumperi un domeniu nou 2015 sau sa cumpar unu din 2008. E vreun avantaj asa mare incat sa cumperi unu cu o vechime de 7 ani?
Multumesc
Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat, e mai bine sa cumperi un domeniu nou 2015 sau sa cumpar unu din 2008. E vreun avantaj asa mare incat sa cumperi unu cu o vechime de 7 ani?
Multumesc
Conteaza vechimea domeniului si linkurile.
Fa o verificare, vezi ce linkuri are bagate pe el, ori aici, ori cu SEO Spyglass (il gasesti de descarcat pe google) versiunea gratuita.
Mai intai pe moz, fi atent la spam score, daca e mare probabil nu se merita sa-l iei, la PA si DA. Dar daca ai spam score mare probabil ca nu mai conteaza pa/da
Mai fa si un request pe google site:numedomeniu.extensie si vezi ce pagini sunt indexate...daca vrei sa pastrezi profilul faci redirect pe paginile tale. Daca vrei sa schimbi domeniul de activitate o sa ai putina bataie de cap pana isi da seama nea' Google ce vrei sa faci de fapt acolo.
Daca nu ai probleme aici si linkurile sunt bune, domeniul are autoritate...atunci merita sa il iei, parerea mea.
Probabil o sa mai completeze si restul colegilor cu experienta mai multe.
Mersi,
Linkuri nu are deloc iar pagini nu are indexate. pe MOZ imi spune ca spam score e 5/17 si nu cred ca se merita sa fie cumparat dupa parerea mea
Spam score o sa scada, daca tot zici ca nu are linkuri. Odata ce il pui online si nu te apuci tu de facute zeci de linkuri din prima, nu vad de ce nu ar scadea.
Plus ca 5/17 nu e mare. intre 5 si 8 esti in zona galbena. cand te duci de la 9 in sus atunci devine riscant. Probabil exista cateva linkuri active catre domeniu pe care nu le vezi cu moz decat daca ai planul PRO cumparat de la ei.
Astept si alte pareri, dar eu l-as cumpara mai ales pt vechime.
de exemplu, pe un domeniu moz nu imi gaseste nici un bl, dar daca ma duc pe seo spyglass am peste 13.000 de fapt
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)