Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Cum se verifica un domeniu expirat inainte de cumparare?

Afișare hibrid

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    137
    Putere Rep
    29

Implicit

Inca 3:
    - Daca majoritatea link-urilor vin dintr-o tara, si tu pui continut pe acest site pentru alta tara, va fi greu sa rankeze acolo unde vrei. Poti modifica in webmaster tools international targeting, dar iti va lua ceva vreme.
    - Daca un domeniu are PA/DA dar nu are link-uri in moz e posibil sa fie mai mult legat de istoric, ceea ce inseamna ca la urmatoarele update-uri acesti indici vor scadea. Eu verific si in ahrefs si majestic ca sa-mi fac o idee generala (acolo pot vedea si ce link-uri a avut).
    - Cauta "domeniul.com" cu ghilimele pe google. Asa ai sansa sa gasesti postari despre el pe forumuri daca a fost la vanzare sau altele (daca a avut probleme cu spam/copywrite in Google: https://www.google.com/transparencyr...gnostic/?hl=en )

Sfaturile de mai sus sunt foarte bune. Cel mai bun semn este atunci cand site-ul are inca pagini indexate. Dar nu e destul, pentru ca e posibil sa aiba totusi penalizare. Daca are homepage-ul indexat, atunci sansele sunt ca totul sa fie bine. Chiar si-asa, daca iti place un domeniu mult si pare ca e bun, nu te costa mult sa-l cumperi. Nu stiu cat sunt preturile in alta parte, dar poti gasi cupoane godaddy sa cumperi mai ieftin un .com pentru un an. Succes!

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Madison Vezi Post
    Daca are homepage-ul indexat, atunci sansele sunt ca totul sa fie bine.

Nu e o regula. Poate fi penalizat pe continut, si atunci trebuie sa astepte dezindexarea totala, abia apoi sa puna un continut fresh pentru o mai buna acuratete a pozitionarilor.

Sunt multe variabile la un domeniu expirat, poti afla anumite lucruri despre el, dar nu totul.
    Eu as pleca de la intrebarea: De ce anume a fost lasat sa expire? (in paralel cu o consultare pe archive.com), si ai putea sa-ti faci o idee despre ce s-a intamplat cu el.

Ca si metrici Da/PA, sunt foarte amagitori in zilele astea. Acu' cativa ani puteai sa cresti autoritatea foarte usor cu directoare, linkuri slabe, spam etc. Acum go0gle s-a mai desteptat si nu mai tin multe din chestiile astea, asa ca autoriatatea afisata pe moz nu stiu cat de reala mai este.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de RedJohn Vezi Post
    Ca si metrici Da/PA, sunt foarte amagitori in zilele astea. Acu' cativa ani puteai sa cresti autoritatea foarte usor cu directoare, linkuri slabe, spam etc. Acum go0gle s-a mai desteptat si nu mai tin multe din chestiile astea, asa ca autoriatatea afisata pe moz nu stiu cat de reala mai este.
    Am facut o observatie, poate putin cam pripita, referitor la DA/PA.

Am un site cu vechime de un an, domeniu .ro si linkuri din vreo 10 ziare foarte puternice. Are DA/PA 8/20.
    Un alt site cu vechime tot de 1 an, vreo 30 linkuri din advertoriale pe bloguri micute, 1 ziar si cateva cometarii prin bloguri, avand un total de vreo 30 de linkuri, are DA/PA 12/25.

Asadar, cred ca aceste metrici sunt influentate in primul rand de nr de linkuri, abia apoi de calitatea acestora.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumparare domeniu expirat
    De RedJohn în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd October 2015, 21:44
  2. Domeniu expirat, transferat spre NAME.COM
    De Ionut D în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th October 2014, 00:30
  3. Cumparare domeniu expirat cu rank in Google.
    De Mishu în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 41
    Ultimul Post: 4th April 2013, 00:53
  4. optimizare cu un domeniu expirat
    De dexterz în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st October 2011, 16:55
  5. Verificarea domeniului inainte de cumparare
    De martynesku în forumul Google
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 26th November 2010, 11:31

Permisiuni postare