Salutare. Ce plugin-uri cunoasteti pentru traducerea site-ului si in lb engleaza? Ceva gratuit daca este posibil
Va multumesc
Salutare. Ce plugin-uri cunoasteti pentru traducerea site-ului si in lb engleaza? Ceva gratuit daca este posibil
Va multumesc
Viorel, vrei ceva care sa faca treaba in locul tau, sau?
Daca vrei un plugin pt varianta multilinguala, ca varianta free ar fi qtranslate, care este praf, din punctul meu de vedere, iar ca varianta platita muuult mai buna, ar fi wpml.
Insa, din experienta, recomand versiuni stand alone, fie pe domenii diferite, fie pe subdomenii sau directoare. Este un pic mai greu de administrat, dar aceasta varianta te va scuti de multe batai de cap.
PS: Pe viitor, foloseste functia de search, s-a mai discutat recent acest subiect.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
salut. Multumesc. Cred ca am sa folosesc versiunea recomandata de tine, cea cu directoare. www.exemplu.ro/en/ .
O zi frumoasa.
Depinde ce vrei sa faci...
Daca vrei sa targetezi mai multe piete, ideal ar fi sa iei domenii diferite (pe tld specific), pe care sa le interlinkezi. Daca vrei sa faci un site local, care este accesat in aceeasi masura si de romani si straini, ti-as recomanda sa faci pe subdomenii. Varianta pe directoare e cea mai nefericita.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
In afara de qtranslate, o alta varianta gratuita mai stie cineva ceva?
Google poate fi prietenul tau cateodata ....
Poftim: https://ro.wordpress.org/plugins/search.php?q=translate
Eu am folosit polylang, gratuit, mult mai bun decat qtranslate, foarte asemanator cu wpml ca mod de functionare.
Geea...merci mult de recomandare, la asta ma uitam si eu dupa recomandarea lui Robert
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)