Salut,
am creat cont pe Google+, iar pt confirmare singura posibilitate a fost trimiterea codului prin posta... Au trecut cateva saptamani si nu am primit plicul de la Google, aveti idee cam cat ar tb sa dureze? Multumesc!
Salut,
am creat cont pe Google+, iar pt confirmare singura posibilitate a fost trimiterea codului prin posta... Au trecut cateva saptamani si nu am primit plicul de la Google, aveti idee cam cat ar tb sa dureze? Multumesc!
Google Plus? Cod de confirmare prin posta, la Google Plus? Nu stiu daca eu sunt pe dinafara sau tu, insa eu am vreo 4 conturi pe Google + si n-a fost niciodata nevoie de nimic special, coduri prin posta si alte bazaconii.
O vrea sa zica Adsense. Eu astept de vreo 2 luni dar nu imi bat capul ca oricum nu ii mai folosesc
Am intilnit situatia la adaugare/editare locatie firma pe g maps se trmite confirmare prin posta cu un cod ce trebuie introdus apoi online
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
Eu l-am primit in vreo 3 saptamani (in Bucuresti).
pentru localizare in maps e necesar codul. se trimite postal si ajunge in 2-3saptamani.
daca nu l-ai primit inca inseamna ca ai avut un vecin prea curios, sau s-a pierdut pe drum.
OK, merci de feedback. In cazul asta o sa mai astept cateva zile, apoi o sa cer un alt cod, in caz ca nu primesc nimic.
Am primit si eu scrisoarea si codul, a durat cam 2-3 saptamani.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)