Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Ciudate emailuri de confirmare a unei comenzi

RedPoint Guest

Implicit Ciudate emailuri de confirmare a unei comenzi

Buna la toti,

...nu vreau sa gresesc si sa condamn pe cineva ca spamer dar in ultimul timp am primit din partea radio21.ro doua emailuri si vreau sa intreb daca va este acest domain ca Spamer cunoscut sau daca cunoasteti pe raspunzatorii pentru aceste mesaje.

La primul eMail din partea radio21.ro am trimis reply la adresa listata pe site cu rugamintea de a radia adresa noastra din baza lor de date.
    ...nici un raspuns din partea lor

Azi 28.11.2006 primesc urmatorul eMail:
    Return-Path: <root@r21-www.radio21.ro>
    Delivered-To: 1-info@xyz.ro
    Received: (qmail 14628 invoked from network); 27 Nov 2006 14:16:02 +0100
    Received: from 82-76-17-130.rdsnet.ro (HELO radio21.ro) (82.76.17.130)
    by xyz.info with SMTP; 27 Nov 2006 14:16:02 +0100
    Received: from r21-www.radio21.ro (unknown [212.93.148.204])
    by radio21.ro (Postfix) with ESMTP id 344DA7D02BA
    for <info@xyz.ro>; Mon, 27 Nov 2006 15:16:02 +0200 (EET)
    Received: by r21-www.radio21.ro (Postfix, from userid 0)
    id A9A071E8019; Mon, 27 Nov 2006 15:16:00 +0200 (EET)
    To: info@xyz.ro
    Subject: Expeditie tricou Liberty Parade
    From: promo@radio21.ro
    Message-Id: <20061127131600.A9A071E8019@r21-www.radio21.ro>
    Date: Mon, 27 Nov 2006 15:16:00 +0200 (EET)

Stimate info@xyz.ro,

Cererea dumneavoastra a fost receptionata si va fi procesata dupa ce
    veti selecta culoarea si marimea tricoului Liberty Parade, incluzand
    datele dumneavoastra personale, necesare expeditiei. Pentru a finaliza
    comanda accesati acest link:

http://www.radio21.ro/tricouri/

Va multumim,
    Radio 21
    Nu am comandat nimic la ei, nu suntem interesati de produsele lor.

...aceiasi problema o avem si cu military-shop.ro

Ce firme sunt acestea? Nu are Romania o lege Anti-Spam?
    Ce se poate face pentru a scapa de spamul asta prostesccu haine de militari si tricouri cu radio21?

Mai are cineva aceasta problema cu cele doua siteuri numite de mine mai sus?

tis
    tis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    41
    Posturi
    251
    Putere Rep
    34

Angry

Citat Postat în original de RedPoint Vezi Post
    Received: from 82-76-17-130.rdsnet.ro (HELO radio21.ro) (82.76.17.130)
    Dupa cum cred ca ti-ai dat seama e IP de RDS. Adresa pentru abuzuri din reteaua RDS e abuse at rdsnet.ro. Trimite-le un mail si spune-le care e problema. Nu stiu cat is de seriosi cand vine vorba de spam, dar merita incercat. Da un forward cu mesajul care l-ai primit ca sa vada si ei ca e de pe un IP de-al lor si vezi ce se intampla.

BladHaund este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    44
    Posturi
    159
    Putere Rep
    34

Implicit

Sunt destul de seriosi. O alta adresa unde se pot obtine rezultate bune este support at rdsnet punct ro.

Gabriel Puscuta este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2006
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    786
    Putere Rep
    36

Implicit

Suport de la rds? Ma mira!?
    Deviez putin de la subiect: Dupa 7 luni de asteptare, intr`un sfarsit apar si baietii si ce sa vezi... nu aveam conexiune... lol ha? pai da... a trebuit sa mai astept inca 2 sapt ca sa "ma sincronizez cu serverul"...
    Si acum revin la suport rds (telefonic): "Care este problema?"... Le spun si ei imi dau aceeasi replica de fiecare data (aprox 10 tel/zi): "Scoate`ti modemu din priza, introduceti`l" la nesfarsit. L`am scos o data, am zis ma... or avea dreptate... dar intruna? La naiba ca ma luau caldurile... tot scoate, baga

In concluzie: rds sucks ca support de orice fel. Nu au oameni pregatiti, ci doar niste fete dragute (la auz) care modereaza un apel sau orice altfel de cerere.

Scuze daca am deviat prea mult insa inca nu mi`a trecut durerea

tis
    tis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    41
    Posturi
    251
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de pgabriel Vezi Post
    Si acum revin la suport rds (telefonic): "Care este problema?"... Le spun si ei imi dau aceeasi replica de fiecare data (aprox 10 tel/zi): "Scoate`ti modemu din priza, introduceti`l" la nesfarsit. L`am scos o data, am zis ma... or avea dreptate... dar intruna? La naiba ca ma luau caldurile... tot scoate, baga

In concluzie: rds sucks ca support de orice fel. Nu au oameni pregatiti, ci doar niste fete dragute (la auz) care modereaza un apel sau orice altfel de cerere.
    Tot offtopic si eu: problema nu tine de RDS... asa-s toti providerii din Romania. Lucrez ca administrator de retea pentru mai multe firme si am avut ocazia sa apelez la suportul tehnic al marilor provideri din Romania. Toti sunt la fel, acelasi nivel de pregatire si aceleasi replici de 2 bani. Singura diferenta e ca la Romtelecom (cel mai bun suport tehnic, in ciuda conexiunii instabile) ajung sa vorbesc cu un operator in max. 3 minute iar la UPC mi s-a intamplat sa stau 40 minute cu telefonul la ureche sa ascult melodia aia stupida. De RDS nu ma pot plange. Niciodata nu mi s-a intamplat sa imi raspunda prompt dar nici nu am asteptat mai mult de 10 minute.

Scuze de offtopic

cr0n1cal este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Locaţie
    Braila-Galati
    Posturi
    161
    Putere Rep
    35

Implicit

On topic: sunt responsabil cu un server de web si de mail al unei companii textile. Domeniul are ceva vechime - 1999 anul de achizitie - si primesc astfel de mailuri zilnic de la companii de profil sau de aiurea. Asa ca, parerea mea e ca odata cu trecerea timpului si raspandirea adresei tale de mail o sa te incarci cu astfel de mailuri. Am raportat si eu la RDS ip-urile de pe care primeam oferte de acest gen sau virusi, dar nu am primit niciodata o confirmare de la ei.

On topic mai putin: de curand am primit un mail de la info at marketing-impact.ro in care pe langa oferte de pixuri si agende am gasit o chestie interesanta:
    Marketing direct:

Direct Mail
    Drop Mail
    Door to Door
    Baze de date
    Marketing Online

Oferta de servicii de marketing e mult mai ampla insa aici am extras numai partea care pe mine ma ingrijoreaza. Sincer, n-am avut nici o treaba cu aceasta companie si nu stiu de unde adresa mea a ajuns la ei. N-am gasit nimic in mail prin care sa ma dezabonez de la serviciul lor de publicitate sau de news.

Off-topic: ca helpdesk, si la mine se respecta ordinea lui tis - RTL, RDS si cei mai jenanti UPC-Astral.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caracterele ciudate - eliminare prin PHP
    De ConstantinLG în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th January 2010, 17:55
  2. Meta name-uri ciudate
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th May 2009, 15:58
  3. Cautari ciudate
    De Netul în forumul Server side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th March 2008, 19:13
  4. Rezultate Ciudate De La Google
    De meetzah în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th April 2006, 21:56
  5. Cuvinte refferer CIUDATE
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th August 2005, 12:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •