Buna seara! Vreau si eu sa stiu cand se actualieaza aturoitatea domeniului, am un domeniu de 1 luna si cateva zile si autoritatea tot 1 este. As vrea si niste sfaturi sa pot creste DA.
Buna seara! Vreau si eu sa stiu cand se actualieaza aturoitatea domeniului, am un domeniu de 1 luna si cateva zile si autoritatea tot 1 este. As vrea si niste sfaturi sa pot creste DA.
Dupa un timp atat de scurt nu te astepta sa iti creasca autoritatea la domeniu si nici PA , dupa 4-5 luni chiar mai bine poti sa speri la o crestere DA / PA.
Pentru a ridica DA la un domeniu:
- creaza pagina pe google+ si posteaza zilnic continut de pe site-ul tau
- iti faci cont pe mai multe site-uri zilnic adaugi comentarii,la sectiunea link: sa adaugi link cu site-ul tau
- pe langa google+ , poti folosi si twitter, facebook, tumblr, pinterest, likes si alte.
P.S: fiecare +1 oferiT pe google+ te va ajuta si vei urca si in SERP mult mai repede.
Banuiesc ca este vorba despre https://moz.com/researchtools/ose/, nu? Poti sa vezi in pagina "Next update: October 15, 2015". Uita-te destul de des pentru ca nu sunt batute in cuie datele respective.
linkuri, linkuri, linkuri .. DA si PA sunt calculate in functie de linkurile pe care le are site-ul tau
Cam pe la ce ora?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)