Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Site pe nisa adult

Florin458 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    2nd May 2014
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    67
    Putere Rep
    22

Implicit Site pe nisa adult

Salutare colegi.Deoarece am observat ca mai avem un coleg interesat de aceasta nisa am decis deschiderea acestui subiect.Vi se pare 100% legal un site de acest gen?Cum se poate promova?Cum putem pune continut(d.p.d.v al dreptului de autor)?
    Din ce stiu/citit la noi este cam ilegal sa ai asa ceva,doar sa pui o taxa,ceea ce nu e ok,decat daca tu produci acele filme(studio,angajati etc).
    Am citit ca poti face parteneriat ai gen 2$/1000 vizitatori,adica site-ul tau redirectioneaza filmele pe site-ul care le-a produs.
    Voi ce parere aveti?

bravia este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    13th September 2015
    Posturi
    27
    Putere Rep
    19

Implicit

Avem o lege de tot ",,,,,,," , nu stiu ce putem face in cazul acesta nu hostam filmuletele pe servere , noi oferim doar continut prin coduri embed,sunt site-uri foarte cunoscute de foarte multa vreme online si nu stiu de ce noi cu 1000+ vizitatori suntem atacati iar ceilalti sunt lasati in pace....Chiar nu se poate face nimic in acest caz ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de bravia Vezi Post
    Chiar nu se poate face nimic in acest caz ?
    Ba da. Va apucati de munca si nu de smecherii cu "embed munca altora".
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    13th September 2015
    Posturi
    27
    Putere Rep
    19

Implicit

Sunt de acord cu tine insa eu tot o munca vad si daca folosim coduri embed vrei sa nu fie distribuit mai departe nu oferi cod embed.Iar noi prin re-distribuirea filmelor doar facem reclama, din moment ce nu platesti pentru a viziona acel film si este oferit in totalitate GRATUIT nu vad de ce ar fi considerata o "smecherie " altii folosesc aceasta smecherie de ani buni fara sa pateasca ceva nici macar sanctionati nu sunt.Daca aceasta "smecherie" este considerata furt , google ar trebui sa fie penalizat nici de cum noi.Prin distribuirea filmelor automat ne supunem la munca nu ? Doar vrem vizitatori,ii obtinem prin munca.Nu te contrazic in ceea ce spui doar ca mi-am spus parerea. Multumesc pentru intelegere.

Edit:
    P.S: suntem in romania oare cati dintre noi dorim sa vizionam un film gratis si cati dintre noi platim pentru acel film ? GEN voyo ? Romanul este invatat sa primeasca gratis nu sa plateasca !

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    2nd May 2014
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    67
    Putere Rep
    22

Implicit

Nichita-se pot face parteneriate,chiar ei au sectiune pentru asa ceva.In spatele oricarui castig exista o munca
    bravia-nu am idee,era un articol care spunea ca un roman a fost in legalitate ajutat de faptul ca avea o taxa pe site-ul lui care restrictiona accesul.Apropo eu platesc abonament la voyo,dar,ai dreptate,la noi cei mai multi fac plati online ori cumparandu-si haine,ori bagand bilete pe la pariuri,restul platesc pentru diverse servicii,dar numarul este probabil limitat.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

vrei sa nu fie distribuit mai departe nu oferi cod embed. Iar noi prin re-distribuirea filmelor doar facem reclama, din moment ce nu platesti pentru a viziona acel film si este oferit in totalitate GRATUIT nu vad de ce ar fi considerata o "smecherie " altii folosesc aceasta smecherie de ani buni fara sa pateasca ceva nici macar sanctionati nu sunt.
    Postand un film full pe siteul tau, tu furi munca celui care a creat filmul. Daca unii fura si nu sunt prinsi, asta nu inseamna ca trebuie sa faci la fel.

E amuzanta treaba cu "facem reclama". Cui?

Edit:
    P.S: suntem in romania oare cati dintre noi dorim sa vizionam un film gratis si cati dintre noi platim pentru acel film ? GEN voyo ? Romanul este invatat sa primeasca gratis nu sa plateasca !
    Problema e ca tu vrei sa faci bani din asta.

Citat Postat în original de Florin458 Vezi Post
    In spatele oricarui castig exista o munca
    In spatele castigurilor voastre sta munca altora. Distribuirea lor (aka "reclama") inseamna mai putini bani pentru realizatorii filmelor respective. Ma intreb, fara filmele respective, ce ati mai pune pe siteuri?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    13th September 2015
    Posturi
    27
    Putere Rep
    19

Implicit

Da sunt de acord cu cele spuse de tine insa poate eu pe site-ul meu nu ofer toate serialele, sau chiar mai mult ofer in avans serialul/filmul respectiv.Stiu ca tot "furt" se numeste,tocmai de asta vreau sa incep un nou proiect cat mai legal.Dar cum am mai spus si in alt topic, nu stiu ce nisa mai este atat de cautata decat nisa filme/adult/seriale/muzica si cum ne bazam foarte mult pe trafic adus din google ...Eu unul am avut un site de seriale online la care am renuntat datorita problemelor aparute in ultimul timp pe diferite forumuri am ales sa renunt la el nu voiam sa dorm pe reprize.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    2nd May 2014
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    67
    Putere Rep
    22

Implicit

Nichita-daca site-urile care produc filmele au sectiune de parteneriate cu oricine doreste sa intre in aceasta nisa,unde e asa zisul "furt"?
    Topicul a fost creat mai mult pe problema legala a acestor site-uri,daca la noi poti avea asa ceva?(sa declari castigurile,sa platesti taxele si sa faci site fiind partener cu site-urile mari),deci sa fi legal asta e ideea

CDK
    CDK este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Florin458 Vezi Post
    Salutare colegi.Deoarece am observat ca mai avem un coleg interesat de aceasta nisa am decis deschiderea acestui subiect.Vi se pare 100% legal un site de acest gen?Cum se poate promova?Cum putem pune continut(d.p.d.v al dreptului de autor)?
    Din ce stiu/citit la noi este cam ilegal sa ai asa ceva,doar sa pui o taxa,ceea ce nu e ok,decat daca tu produci acele filme(studio,angajati etc).
    Am citit ca poti face parteneriat ai gen 2$/1000 vizitatori,adica site-ul tau redirectioneaza filmele pe site-ul care le-a produs.
    Voi ce parere aveti?
    Cauta companii care ofera embed cu clipuri din filmele produse de ei. In general filmuletele sunt fragmente de minim 3-4 minute din productiile lor mai lungi. Gasesti destul content legal pe care il poti folosi pe nisa asta. Totusi, inca un "tube" pe piata suna esec. O sa ai junk traffic.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    42
    Posturi
    355
    Putere Rep
    27

Implicit

Atunci sa intelegm ca red tube sau p...hub e ilegal nu?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Directoare web nisa adult
    De ovidiu1975 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th January 2014, 12:21
  2. Link Exchange - Nisa adult!
    De demonbogdan în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th October 2012, 05:42
  3. De vanzare link nisa adult
    De cristi_kenzo în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th October 2012, 18:55
  4. Linkex nisa adult
    De Balazs Adi în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd February 2011, 18:10
  5. Nisa Adult si SEO
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 12th May 2009, 08:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •