Salutare colegi.Deoarece am observat ca mai avem un coleg interesat de aceasta nisa am decis deschiderea acestui subiect.Vi se pare 100% legal un site de acest gen?Cum se poate promova?Cum putem pune continut(d.p.d.v al dreptului de autor)?
Din ce stiu/citit la noi este cam ilegal sa ai asa ceva,doar sa pui o taxa,ceea ce nu e ok,decat daca tu produci acele filme(studio,angajati etc).
Am citit ca poti face parteneriat ai gen 2$/1000 vizitatori,adica site-ul tau redirectioneaza filmele pe site-ul care le-a produs.
Voi ce parere aveti?![]()

Răspunde cu citat

vrei sa nu fie distribuit mai departe nu oferi cod embed.Iar noi prin re-distribuirea filmelor doar facem reclama, din moment ce nu platesti pentru a viziona acel film si este oferit in totalitate GRATUIT nu vad de ce ar fi considerata o "smecherie " altii folosesc aceasta smecherie de ani buni fara sa pateasca ceva nici macar sanctionati nu sunt.Daca aceasta "smecherie" este considerata furt , google ar trebui sa fie penalizat nici de cum noi.Prin distribuirea filmelor automat ne supunem la munca nu ? Doar vrem vizitatori,ii obtinem prin munca.Nu te contrazic in ceea ce spui doar ca mi-am spus parerea. Multumesc pentru intelegere.