Ce alte nise mai folositi ? sa fie cautate pe langa Filme/Seriale/Muzica ? Vreau sa ma apuc de ceva legal. Voi ce ma sfatuiti ? Multumesc
Ce alte nise mai folositi ? sa fie cautate pe langa Filme/Seriale/Muzica ? Vreau sa ma apuc de ceva legal. Voi ce ma sfatuiti ? Multumesc
Daca ai trafic, orice nisa aduce bani, nu?![]()
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Incearca o nisa mai aerisita, ceva ce nu prea este asa sufocat in Romania si probabil ca vei avea succes.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Mda nu prea optez pentru videochat cu toate ca as incerca ceva gen : sa inregistrez persoane de pe alte site-uri de videochat si sa postez filmulete , dar nu cred ca este ceva legal ... m-a gandesc sa incerc ceva si cu filme/seriale reviews fara video insa nu sunt decis.Multumesc tuturor pentru sfaturi , daca mai sunt persoane care au succes pe o nisa anume sa impartasasca si cu noi .
Ce varsta ai, daca nu te superi. Imi trebuie sa stiu pentru a iti da sfatul cel mai bun.
Nimic.
Am varsta de 23 de ani nu cred ca are vreo relevanta in fine.
Ba da, are multe relevanta. Incercam sa mi te imaginez cum esti, ce stii sa faci, ce iti place etc. Te sfatuiesc sa te bagi intr-o nisa de care ai habar. Raspunzandu-ti la intrebare fara sa te cunosc as spune ca nise profitabile sunt toate, conteaza doar sa stii sa aduci cat mai multi pe site.
Nimic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)