Salut am si eu o rugaminte pentru cei care sunt mai familiarizati cu adsense. Am trecut la adsense de vreo 2-3 saptamani. Ideea e ca ma tot gandesc daca nu cumva gresesc undeva si pot obtine mai mult decat ce obtin pana acum. Am impresia ca payoutul pentru clickuri este foarte mic.
Exemplu concret :
Fri, Oct 2, 2015 Page views 3,324 Impressions 23,001 Clicks 116 Page RPM €1.33 Earnings €4.43
Mon, Oct 5, 2015 Page views 4,134 Impressions 24,523 Clicks 100 Page RPM €1.13 Earnings €4.65
Facand un calcul simplu de 4.43 / 116 clicuri = 0.038 ...nici macar 0.05 pe click iar o cunostinta obtine per click in jur de 0.57
Cum nu pot posta link daca ma poate ajuta cineva dar sa ma ajute intr-adevar sa vad o diferenta ii postez o reclama pe site gratuit timp de o luna daca vrea.(am intre 2000-4000 de vizitatori pe zi)
Partile cu sa fie optimizat , contentul , pagina , keywords... le-am cam citit ce sfatuieste adsense insa am impresia ca tot sunt mult prea mici si gresesc undeva anume sau nu fac ceva.
Inca o chestie pe care nu o inteleg foarte bine, e chestia aia in cont la custom channels daca selectezi pe acolo "ce trebuie" iti apare Yes ca fiind targetable. Intrebarea e targetable pentru ce sau cum? Ca tot asa am facut sa fie targetable pt un site de jocuri si apoi imi posta numai chestii ce n-aveau legatura.