Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Salut, cum poti sa obtii reclame mai valoroase in adsense?

cmghostbuster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    132
    Putere Rep
    18

Implicit Salut, cum poti sa obtii reclame mai valoroase in adsense?

Salut am si eu o rugaminte pentru cei care sunt mai familiarizati cu adsense. Am trecut la adsense de vreo 2-3 saptamani. Ideea e ca ma tot gandesc daca nu cumva gresesc undeva si pot obtine mai mult decat ce obtin pana acum. Am impresia ca payoutul pentru clickuri este foarte mic.
    Exemplu concret :

Fri, Oct 2, 2015 Page views 3,324 Impressions 23,001 Clicks 116 Page RPM €1.33 Earnings €4.43
    Mon, Oct 5, 2015 Page views 4,134 Impressions 24,523 Clicks 100 Page RPM €1.13 Earnings €4.65

Facand un calcul simplu de 4.43 / 116 clicuri = 0.038 ...nici macar 0.05 pe click iar o cunostinta obtine per click in jur de 0.57
    Cum nu pot posta link daca ma poate ajuta cineva dar sa ma ajute intr-adevar sa vad o diferenta ii postez o reclama pe site gratuit timp de o luna daca vrea.(am intre 2000-4000 de vizitatori pe zi)
    Partile cu sa fie optimizat , contentul , pagina , keywords... le-am cam citit ce sfatuieste adsense insa am impresia ca tot sunt mult prea mici si gresesc undeva anume sau nu fac ceva.
    Inca o chestie pe care nu o inteleg foarte bine, e chestia aia in cont la custom channels daca selectezi pe acolo "ce trebuie" iti apare Yes ca fiind targetable. Intrebarea e targetable pentru ce sau cum? Ca tot asa am facut sa fie targetable pt un site de jocuri si apoi imi posta numai chestii ce n-aveau legatura.
    Ultima modificare făcută de cmghostbuster; 6th October 2015 la 01:04. Motiv: am uitat sa adaug ceva

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    132
    Putere Rep
    18

Implicit

Reclama oferita este de tip banner ( 300x250) in sidebar care apare pe orice pagina se acceseaza timp de o luna de zile. Vizitatori zilnic estimati 2000 la numar

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    355
    Putere Rep
    26

Implicit

Daca ne spui si tema site-ului. Sa sti ca si eu din 2k tot pe la 3 4 euro bat. Nu ai nici RPM sub zero sa zici ca nu ei click. Problema e nisa cred. Nu e platita. Dar sa sti ca multi spun ca google plateste 0.50 1 euro pe plic. Da plateste la medicina, forex si alte niste monetizate bine. Dar pe alte platesc si ei putin mai bine ca altii. Sa pui etarget sa vezi daca faci mai mult de UN LEU pe zi la vizitele alea

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Conteaza foarte mult nisa, tara de unde vin vizitaorii, amplasarea si dimensiunea reclamei AdSense, etc. O idee este sa incerci sa ai content cat mai relevant pe cautarile pe kwd, pentru ca si reclamele sa fie cat mai adecvate. Dar cum spuneau colegii, fara a sti detalii despe site, nisa,etc. greu de dat un sfat la obiect.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    132
    Putere Rep
    18

Implicit am mancat cateva litere

Nisa site-ului e mai generala( Viata, Sanatate, Tehnologie, Documentare). Articolele postate sunt cam toate pe verde folosind pluginul Yoast SEO + linkuri facute pentru articole clasate fiecare undeva intre locurile 10-30 in google.ro ( traficul gros il primesc din Social Media deci organicul e cam slabut).
    Folosesc bannere 336x228 sau 300x250 la inceputul articolului si la sfarsit.
    Folosesc link ads in articole si bannere 720x90 text responsive tot in articole.
    Florea daca mi-ai confirmat si tu ca faci tot cam atat inseamna ca asta e media.
    Totusi tind sa cred ca tipa cu care am discutat si pe care am cunoscut-o nu m-a mintit cu 0.57 pe click si spunea ca face in jur d 300-400 euro pe luna doar din adsense.
    Stau si ma intrb cum e posibil.

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    41
    Posturi
    878
    Putere Rep
    37

Implicit

In primul rand, fara sa vad site-ul, eu blochez reclamele prost platite -> https://www.google.com/adsense/app#m...lowAndBlockAds si mai trebuie studiat UX privind reclamele cu https://www.google.com/adsense/app#m...ew=EXPERIMENTS, restul gen (content cat mai relevant,Partile cu sa fie optimizat , contentul , pagina , keywords. - sunt bullshit parerea mea, atata vreme cat ai vizitatori pe site si nu convertesc), daca ai nevoie de ajutor da-mi un PM.

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    41
    Posturi
    878
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    Daca ne spui si tema site-ului. Sa sti ca si eu din 2k tot pe la 3 4 euro bat. Nu ai nici RPM sub zero sa zici ca nu ei click. Problema e nisa cred. Nu e platita. Dar sa sti ca multi spun ca google plateste 0.50 1 euro pe plic. Da plateste la medicina, forex si alte niste monetizate bine. Dar pe alte platesc si ei putin mai bine ca altii. Sa pui etarget sa vezi daca faci mai mult de UN LEU pe zi la vizitele alea
    offtopic, daca vrei sa vinzi siteul ca nu converteste, contacteaza-ma, poate il cumpar

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    132
    Putere Rep
    18

Implicit

Rapsodia , vizitatorii vin predominant din Romania dar mai vin si de prin Italia, Spania, Anglia...tot romani . Cat despre content relevant nu inteleg. De ex scriu despre ciroza hepatica pentru sanatate sa zicem da? Pai scriu si scriu degeaba ca tot imi da reclame anapoda. Cred ca e un format anume dupa care sa-ti faci articolul altfel nu inteleg. Si nici cu targetable ala de la custom channels.

Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    132
    Putere Rep
    18

Implicit

inscaun site-ul converteste am 100 de clickuri zilnic dar converteste prea putin. Ai pm .

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    355
    Putere Rep
    26

Implicit

Deci primesti vizite de pe facebook? Traficul din facebook e fortat, deaia faci putin. Totusi incearca sa faci teste de asezare. Incearca un site cu corp mic, pe mine ma ajuta. Din facebook eu dau direct pe varianta mobila. Daca poti si vrei pm cu site-ul

Dar ai zis, trafic predominant facebook, deja lumea intra dupa titlu si imagine. nu mai cauta ceva anume. Oricum daca stai dupa google nu faci nici o branza.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reclame Adsense nu apar
    De Ionut D în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th July 2014, 12:28
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd February 2014, 21:40
  3. Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 8th March 2012, 14:03
  4. Reclame adsense
    De pushtius1 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6