Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 25

Subiect: Salut, cum poti sa obtii reclame mai valoroase in adsense?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de cmghostbuster Vezi Post
    Rapsodia , vizitatorii vin predominant din Romania dar mai vin si de prin Italia, Spania, Anglia...tot romani . Cat despre content relevant nu inteleg. De ex scriu despre ciroza hepatica pentru sanatate sa zicem da? Pai scriu si scriu degeaba ca tot imi da reclame anapoda. Cred ca e un format anume dupa care sa-ti faci articolul altfel nu inteleg. Si nici cu targetable ala de la custom channels.
    Deci din experienta mea pe cel putin 100 de site-uri in romana, rusa, engelza si franceza legat de site-uri in romana treaba e cam asa. Ai content [ articol, pagina etc in functie de site, CMS ] despre forex, anunturile vor fi despre forex si sunt bine platite inclusiv in RO, ai un site despre Simona Senzual [ am asa ceva, TOP 3 ], ce anunturi sa puna google ca cititorul sa fie interesat? In mult ecazuri pune in functie de ce a mai cautat cititorul, dar de multe ori pune balarii, fara interes pentru cititor, cu CPC destul de mic. Pe site-urile cu de toate pentru toti gasesti reclama la Facebook si alte din astea. De aia am zis content relevant, adica sa priceapa si google si cititorul despre ce e vorba in articol si sa-ti puna reclama adecvata. Cum nu prea ai cum sa afli ce se plateste bine si ce nu, mergi la ghicit - am incercat canale, etc. degeaba. So, in functuie de tara si nisa site-ului asa sunt ci veniturile. AM sit epe Moldova cu 3 k unici pe zi, cam 200 clicks cu 3 - 5 eurocenti, niciodata mai mult [ ma refer la cele venite din MD, nu d ela moldovenii din UK - lui ii apar reclamele din UK - cam nerelevante avand in vedere ca tu ai site in romana. Sper ca te-am lamurit si ti-am fost de ajutor.

Acum ma uitam in cont, azi pe 2 site-uri de asigurari in romana CPC 0,65 si 0,44 ai si trafic si rata conversie e ok, trafic mic, chiar si cu rata de conversie mare RPM, tot nu iese. Deci munca, experimente => nu exista solutii miraculoase pentru orice site!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

cmghostbuster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Am inteles...sa vad ce sfaturi imi da Inscaun , daca ma poate ajuta concret. Nu pot intelege cum de ex un site de tip blog pentru femei poate sa aiba reclame targetate si sa aiba 0.57 euro iar un articol p o chesti concreta de ex Slabeste sanatos sa-ti dea balarii. Nu m-a lamurit nimeni cu custom channels din cont. E ceva de capul lui ? Ajuta cu ceva? Multumesc mult.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Rapsodia pai daca ai atatea site-uri si daca ai venit mai mic din clickuri sa zicem 3-4 euro pe zi...pai se strange. Ma batea gandul sa incerc cu un site in engleza. O avea clickurile mai bine platit?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Ca idee, am intrat pe site-ul tau si ce reclame imi afiseaza: 1 sus => konkurencia cu o tipa culacat in costum sumar, nu pricep limba. 2) header articol => reclama la conectare TV din tara unde sunt acum, 3) o reclama cu boilere, 4) Outdoor stairs execrcise si abia la cele text ceva legat de sanatate... ca idee zic eu ca pe romania la site-ul dat esti unde trebuie, solutia este sa-ti cresti traficul din cautari.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

La prima vedere. 5 bannere in pagina (stiu ca merg 3 asa si 3 text. redu 2 ca iti face un tampit reclamatie si nu sti la ce sa te astepti). Dupa ce vei reduce e posibil sa ei si mai putin bani. Bannerul de sus niciodata nu mi-a adus mie mare lucru. Eu am un turn mare care il tin pe lateral, exact pe langa articol. Cazu tau nu merge ca ai responsive. Daca ai reclame resposive, alea la mine nu aduc mare lucru. Cand creezi codu scrie Asincron, care ti-l baga pe gat. Eu am ales SIncron, codu vechi ca ala merge la mine mai bine. Nu te pun sa fac asa, dar fa test

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Am mai redus florea ms. Ideea e ca alea 3 de apar pe homepage apar si pe pagina articolului si asta ma incurca oarecum ca nah trebuie sa adaug si eu ceva ad in text. Dar am mai redus sa vad cu cat o sa afecteze veniturile acum..

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Acum avand in vedere ca am scos cateva reclame cu adsense la sfatul lui florea si am cateva spatii libere de leaderboad si 300x250 sau mai mare...daca e cineva interesat pm.

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    26

Implicit

Cu reclame asezate in sidebar sau in header (cea de 728) nu faci mare branza. Incarca sa le bagi doar in articole. Sunt plugin-uri gen quick adsense cu ajutorul carora poti pune reclama imediat sub titlu, dupa 2-3 paragrafe sau la sfarsitul articolului. Din experienta proprie iti zic ca vei castiga mai mult asa mai ales ca vreo 50% din traficul care iti vine din facebook e de pe mobil, astfel sunt multi care vor da si click-uri din greseala incercand sa dea scroll

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    132
    Putere Rep
    21

Implicit

Catalinux19 ai dreptat cu facebookul si cu traficul de pe mobil insa eu cu 728 text responsive am facut in vreo 4 zile vreo 7-8 euro ... Nu sunt chiar inutile

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    26

Implicit

Stiu site-uri care au RPM 3-4 euro, cu doar 2 reclame 728 text in articol

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Reclame Adsense nu apar
    De Ionut D în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th July 2014, 11:28
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd February 2014, 20:40
  3. Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 8th March 2012, 13:03
  4. Reclame adsense
    De pushtius1 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6