Deci din experienta mea pe cel putin 100 de site-uri in romana, rusa, engelza si franceza legat de site-uri in romana treaba e cam asa. Ai content [ articol, pagina etc in functie de site, CMS ] despre forex, anunturile vor fi despre forex si sunt bine platite inclusiv in RO, ai un site despre Simona Senzual [ am asa ceva, TOP 3 ], ce anunturi sa puna google ca cititorul sa fie interesat? In mult ecazuri pune in functie de ce a mai cautat cititorul, dar de multe ori pune balarii, fara interes pentru cititor, cu CPC destul de mic. Pe site-urile cu de toate pentru toti gasesti reclama la Facebook si alte din astea. De aia am zis content relevant, adica sa priceapa si google si cititorul despre ce e vorba in articol si sa-ti puna reclama adecvata. Cum nu prea ai cum sa afli ce se plateste bine si ce nu, mergi la ghicit - am incercat canale, etc. degeaba. So, in functuie de tara si nisa site-ului asa sunt ci veniturile. AM sit epe Moldova cu 3 k unici pe zi, cam 200 clicks cu 3 - 5 eurocenti, niciodata mai mult [ ma refer la cele venite din MD, nu d ela moldovenii din UK - lui ii apar reclamele din UK - cam nerelevante avand in vedere ca tu ai site in romana. Sper ca te-am lamurit si ti-am fost de ajutor.
Acum ma uitam in cont, azi pe 2 site-uri de asigurari in romana CPC 0,65 si 0,44ai si trafic si rata conversie e ok, trafic mic, chiar si cu rata de conversie mare RPM, tot nu iese. Deci munca, experimente => nu exista solutii miraculoase pentru orice site!

ai si trafic si rata conversie e ok, trafic mic, chiar si cu rata de conversie mare RPM, tot nu iese. Deci munca, experimente => nu exista solutii miraculoase pentru orice site!
Răspunde cu citat