2 out of 2 members found this post helpful.
[Tutorial] Metoda old school pentru mult junk trafic
Metoda este foarte veche si abuzata cu succes de mii de oameni in ultimii ani. Probabil zeci de tutoriale asemanatoare cu al meu mai pot fi gasite pe net. Nu am descoperit eu metoda dar am testat-o de cateva ori. Traficul insa era junk pentru nisele mele si am renuntat la ea. Cifrele traficului generat ajungeau undeva la 10.000 unici pe zi dupa aproximativ o saptamana si la vreo 30.000 dupa prima luna.
Dar, dupa cum ziceam, traficul nu se convertea pe mai nimic asa ca am renuntat la idee pentru ca imi ocupa prea mult timp. Stiu insa persoane care faceau cam $1000 pe luna pe nisa adult din treaba asta dupa ce ajungeau la peste 100K vizitatori unici pe zi proveniti din tari ca US, UK, DE, CA. Totul tine de locul in care reusiti sa aplicati metoda asta.
HOW TO DO IT
Se cumpara un domeniu ce contine in denumire unul dintre cuvintele "image", "photo", "pic" etc. Orice cuvant image related e ok. De exemplu shareyourphoto.org e perfect (si liber in clipa de fata).
De preferat este ca tld-ul sa fie .com, net, org etc. NU .ro, .ru, .cc, tk. Prezinta mai multa incredere un .com decat un .ru.
Instalati pe domeniu un script de image sharing. Un exemplu de script gratuit este CF Image Hosting Script v1.65. Este destul de buggy scriptul, dar pentru ce vrem sa facem e de ajuns. Daca va da prea multe batai de cap cautati o solutie alternativa.
Adaugati pe domeniu cateva sute sau mii de imagini ca sa nu para un domeniu de-abia infiintat. Exista si un bulk uploader implementat in script ca sa puteti face import mai usor.
Inregistrati-va pe trackere unde se gasesc torrente cu filme si filme xxx.
Verificati care sunt ultimele filme xxx adaugate pe trackere. E de preferat sa folositi doar sectiunea xxx pentru ca bate mai putin la ochi.
Acum aveti mai multe optiuni:
1. Descarcati filmul de pe tracker si extrageti capturi cu bsplayer, vlc etc.
2. Cautati screencaps deja facute de altii la acele filme.
3. Cautati sa descarcati filmul din alte surse pentru a nu va strica ratia pe trackerele unde va faceti treaba si procedati ca la punctul 1.
Incarcati pe domeniul vostru pozele cu capturile din filmele respective.
Pe trackere, puneti in sectiunea de comentarii a filmului thumbnailul si url-ul catre imagine. Majoritatea trackerelor folosesc bbcode in comentarii asa ca ar trebui sa fie ceva de genul:
Cod:
[ url=http://domeniupoze.com/image/sdk3489][ img]http://domeniupoze.com/image/thumbnail/sdk3489.jpg[/img][/url] (stergeti voi spatiile de dupa "[" )
Este spam? Nu! Aproape toti ownerii de trackere permit asa ceva. Unde nu este permis veti afla in secunda numarul 1, cand veti primi ban sau avertisment. Nu va apucati totusi sa adaugati comentariile voastre la 100 filme pe zi pe acelasi tracker. Daca adaugati comentarii la cate doua filme pe zi pe fiecare tracker in parte, e destul ca sa observati o crestere rapida a traficului.
Daca exista deja screencaps in descrierea torrentului mai are rost sa postati si voi comentariile? Da. Atata timp cat nu folositi aceleasi imagini ca ale uploaderului e in regula.
Chiar si de pe filelist unde nu se mai pot pune url-uri clickabile tot vin macar o mie de vizitatori unici pe zi daca puneti url-ul in format text langa thumbnail. Cred ca sunt destui pe aici care stiu botul "buzzardel" ce posteaza non-stop screencaps la sectiunea xxx, de cand s-a infiintat filelist.
Dupa o saptamana de cand incepeti sa faceti asta puteti adauga pe site-ul vostru reclame.
Traficul scade in timp daca nu continuati sa faceti asta zi de zi, dar chiar si daca lasati site-ul in paragina cateva luni tot va mai vin 3-4000 vizite din inertie.
Metoda poate fi adaptata in multe feluri, dar asta este cea mai simpla solutie pentru ca nu necesita skilluri tehnice speciale sau upload de filme. Cui nu-i functioneaza inseamna ca greseste undeva.
Ultima modificare făcută de CDK; 31st July 2015 la 08:51.