Am citit despre un site si vreau sa aflu opinii despre metoda oferita de ei pentru un mai mare trafic pe site-ul tau. Multumesc!
Baietii astia se contrazic chiar in primul paragraf:
... si doua randuri mai jos zice:Pentru fiecare 5 reclame afisate veti primi in schimb 1 vizitator.Deci cand iti trimite un vizitator? Cand le afisezi bannerul de 5 ori sau cand pe bannerul respectiv se dau 5 clikuri?la fiecare 5 vizitatori unici de pe site-ul dvs, noi va trimitem un vizitator.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
ei iau in considerare o singura afisare a unui vizitator unic/zi. deci la fiecare vizitator.
siteul e nashpa ... pentru ca am probat acest lucru intr-o seara ! am intrat din gresala pe trafic 20 si m-am inregistrat , am luat codul si l=am pus pe site , si imi arata la statistici ca am un vizitatori trimis , 2 vizitatorii trimisi apoi 3 si apoi 4 , dar uitandu-ma la live statistici de la gtop si wta nu imi intrase nimeni de pe nici un site necunoscut , ci toti intrau de pe google sau alt site pe care am banner ! am urmarit 10 min ... si apoi l-am scos , am vazut ca imi trimisese-ra 10 vizitatorii in 10 min... dar la statisicile mele nu aparea nici unu ... deci e pentru ca ei sa isi faca reclama sau el !
ATENTIE : E TZEAPA PE FATA SA NU O MUSCATI !!!
Nici un site nu iti poate garanta X% trafic crescut , nici macar Google Adwords
Siteurile nu se promoveaza cu topuri, metode ca trafic20 sau alte porcarii ...
Daca vrei trafic invata SEO & Advertising .
@matican : Ai pm pentru link exchange![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)