Pe mine ma binedispun cel mai mult peisajele de munte,undeva sus pe culmile muntilor unde pot vedea vaile inverzite si brazii.
Si poate si asfintitul soarelui in Delta.
![]()
Pe mine ma binedispun cel mai mult peisajele de munte,undeva sus pe culmile muntilor unde pot vedea vaile inverzite si brazii.
Si poate si asfintitul soarelui in Delta.
![]()
zambetele oamenilor, ca e o tipa faina, ca sunt niste batrani care se tin de mana la 70 de ani prin parc, ca e un bebelus micut. Zambetele intotdeauna ma binedispun si ma fac sa fiu bine dispus, oricate chestii as avea pe cap.
mersul pe bicicletă.
Şi da, în special cel pe munte.
prietenii mei si stelele , un cer senin plin cu stele si o luna frumoasa[pare cliseu , sau prea "romantic", dar asta ma binedispune, ma face sa ma gandesc cat de mare e lumea, cat de mic sunt eu dar totusi ce mare diferenta pot face ]
ha
cand bate CFR Cluj ma binedispun tare, tare![]()
si cand pierde Steaua si Dinamo ma mai binedispun o data
cand imi bat concurenta pe anumit keyword , sunt tare binedispus![]()
in rest, ca majoritatea: fotbalul, muntele si pescuitul in capul listei
zambetul Dianei.
o noapte langa un foc pe undeva prin munti.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
un aparat care vibreaza si-l tin in mana in fiecare seara: controllerul de la xbox360bineinteles Xbox Live Gold Membership.
![]()
Sa am in mana biletul castigator la loto 6/49, chestia asta sigur ma binedispune.![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)